Træningstrøjer

  Er du træt af at have en tilfældig t-shirt på, når du skal træne? Så er det måske på tide at investere i et par ordentlige træningstrøjer. Med en ordentlig træningstrøje i høj kvalitet, vil du kunne få mere komfort i din træning, bl.a. igennem ventilation og ordentlig pasform.

  Sådan vælger du den rigtige træningstrøje

  Der er mange parametre som spiller ind, når man skal vælge en god træningstrøje. Hvis du ikke køber en trøje som passer dig ordentlig, kan pasformen blive ubehagelig. Det kan både være tilfældet, hvis en trøje er for stor eller for lille. En for lille trøje kan stramme - især i syninger - og en stor trøje kan gøre, at du føler, at du drukner i stof.

  Når du vælger pasformen, så er det vigtigt at overveje, hvad du foretrækker. Der er nogle som foretrækker en strammere trøje, så de blandt andet kan se deres muskler bedre, imens andre foretrækker en som er lidt løsere, så de kan bevæge sig frit. Det er ikke sikkert, at du foretrækker en stram trøje til alle træningstyper. Der er mange som vælger en løsere trøje til løbetræning eller cykling, og en stram til styrketræning.

  Noget andet som er rart at have i mente er, hvor god en trøje er til at have over eller under en anden. Der er mange som har en tykkere trøje på, når de varmer op, som de kan tage af, når de skal i gang med selve træningen. For at gøre det nemt for dig selv, så burde din hoodie eller sweatshirt helst være lidt større for, at den er nem at tage af.

  Hvilket stof er bedst?

  Stoffet, som en trøje er lavet af, har stor betydning for, hvor behagelig den er. Du kan desværre ikke bare have hvilken som helst trøje på, når du skal træne. Materialer, som giver dig muligheden for at ånde og køle ned, er vejen frem. Det kan være alt fra Spandex til bomuld. Når man køber tøj til hverdagsbrug, så plejer man gerne at ville undgå syntetiske stoffer som polyester, men det er ikke tilfældet her. Trøjer som er lavet af polyester eller lignende materialer er tit tynde, åndbare og bløde, hvilket gør dem perfekte til træning.

  Hos os finder du et stort udvalg af træningstrøjer i forskellige materialer. Det betyder, at du kan finde præcis den trøje, som du går og mangler til din træning. Du kan finde alt fra tynde trøjer, som du kan bruge om sommeren til tykkere hættetrøjer og sweatshirts, som du kan bruge om vinteren. Trøjerne, du finder hos os, er altid af høj kvalitet på trods af den billig pris. Når du har fundet den trøje, som du har gået og manglet, kan du nyde vores hurtige levering.

  En træningstrøje er selvfølgelig ikke alt, du skal bruge. Hos os kan du også finde et stort udvalg af sports BH og træningsbukser, så du er godt klædt på til alle dine træninger.