Y.A.S Korte Kjoler

  Hos Y.A.S finder du korte kjoler til enhver smag

  Med kjoler fra Y.A.S er der både fokus på moderne detaljer og behagelige pasformer. Her får du altså en kjole, der i den grad egner sig til en kvinde med en travl hverdag. De korte kjoler har et afslappet fit, hvilket passer perfekt i stil med tidens trends. På samme tid betyder den behagelige pasform også, at du kan bevæge dig fuldstændig frit.

   

  De mange forskellige designs gør det muligt at finde en kjole, der passer ind i enhver garderobe. I Y.A.S’s kollektioner kan du nemlig både finde korte kjoler med spraglede mønstre og knald på farverne, men du kan også vælge at gå en mere minimalistisk og klassisk vej. Ved at sammensætte kjolerne med smukke accessories kan du udtrykke din egen, personlige stil.

   

  Detaljer fremhæver din personlige stil

  En af de ting, som gør de korte kjoler fra Y.A.S unikke, er de smukke detaljer. Y.A.S er nemlig i den grad et brand, der har øje for detaljen. Dette er med til at gøre deres kjoler til noget helt særligt. Ovenikøbet følger detaljerne den seneste mode. Dermed bliver de korte kjoler fra Y.A.S svære at undvære i de fleste kvinders garderobe.

   

  Detaljerne kan blandt andet ses i form af søde, små knapper, stilfulde flæser eller flotte hulmønstre. På den måde får kjolerne deres helt særegne præg, så du kan finde kjoler, der passer perfekt til din smag. Med Y.A.S korte kjoler kan du udvikle din individuelle tøjstil.

   

  De korte kjoler fra Y.A.S

  Y.A.S blev stiftet som en del af modekoncernen, Bestseller, i 2009. Det er blandt andet også bestseller, der står bag brands som VILA, Vero Moda og ONLY. Mærket henvender sig især til selvstændige og modebevidste kvinder. Kollektionerne fra Y.A.S er altid prægede af sæsonens seneste trends, og derfor får du en fest ved at dykke ned i disse.

   

  Y.A.S korte kjoler kan beskrives som både feminine og rå. De mange detaljer forener nemlig stilarter, og på den måde opnås det moderne udtryk. Y.A.S korte kjoler er naturligvis lavet af lækre materialer i god kvalitet, så dine kjoler holder i mange år.