Fantastiske bodys til babyer

Søger du en dejlig body til din baby er du havnet det rigtige sted hos bodys für babys. Det kan være, at du er nybagt mor og søger noget babytøj i høj kvalitet med økologisk materiale i førstesædet. Måske er I heldige at være tanter, onkler, fastre eller mostre, der gerne vil give en gave i udsøgt kvalitet til jeres søsters eller brors lille ny guldklump? I alle tilfælde finder I her hos House Of Kids et varieret udvalg af gode bodyer, der sikrer, at baby kan ånde i den og samtidig holde kroppen varm og tør. Læs mere her. 

Bodyer i økologisk bomuld 

Er I miljøbevidste og går ind for sund kemi til jeres barn, er der meget godt at hente i dette mærke, der kun produceres i allerhøjste kvalitet såsom økologisk bomuld. Bomuld er blødt og åndbart for din babys hud, og samtidig kradser det ikke. Det generer dermed ikke baby under søvn, amning og leg, hvor det skal have noget tøj på, som er rummeligt, blødt og åndbart, også når baby sveder og skal skiftes. 

Smarte knaplukninger eller lynlåslukninger

Når man skal skifte baby eller gøre det klar til natten eller en lur i barnevognen er det alfa og omega, at det skal være nemt og effektivt at skifte en body på baby. Her er det nemt med disse bodyer fordi de har enten knaplukninger eller lynlåslukninger fortil, så det er hurtigt at knappe op og i ved bleskift, amning og når baby skal have skiftet tøj generelt. 

Det er lidt smag og behag hos forældrene, hvad de foretrækker, så prøv jer lidt frem, hvad der virker bedst for jer. Både knapper og lynlåse kan justeres, så baby kan få lynet helt op, hvis det skal sove i barnevogn og det er koldt. Hvis det er varmt om natten eller en sommerdag i barnevognen eller klapvognen, kan man til gengæld lyne eller knappe ned på bodyen, så baby kan få luft og lidt køligere temperaturer til kroppen. 

Dejlige farver og motiver

De dejlige bodyer kommer i et væld af smarte farver og motiver. Det kan være rart at have nogle bodyer, der er helt ensfarvede til nattebrug mens en body med farver eller motiver kan bruges, hvis man skal ud i sociale sammenhænge og gerne vil “klæde baby lidt fint på”. De kommer også i et væld af størrelser, så vælg gerne en størrelse, der er lidt større end baby, så baby kan vokse i den. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *