Minna Ballerina

149,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Fine ballerina sko, som er i et skinnende, glat og ikke mindst quiltet mønster. Ballerinaerne har en blød indvendigt sål. På kantet, hele vejen rundt, er der en ribbet kant. Hård og solid hælkappe i skinnende latex-materiale. Udvendigt har skoene en hvid gummi-sål, samt kant. Som er skridsikker og øger komforten. Snuden er rund, og på overfladen sidder der en lille sløjfe af latex-materiale, som har små vedhæng i guld.

Information:
Farve: Sort og Beige
Størrelse: 36, 37, 38, 39, 40 og 41
Materiale: Kunstskind
Snude: Rund
Plateau-højde: 2cm

8 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Jeg er super godt til freds med handlen
Jeg er super godt tilfreds med handlen og mine valg af tøjet og jeg vil rigtig gerne handle her igen.....
Jane fich
Hurtig levering.
fin vare til en fin pris :)
trine...
Elsker dressme
Det er super fedt og billig og lækkert tøj også er der fri fragt :) trøv det :)
Diana

Her finder du almindelige flade sko, samt ballerinaer i flere former, farver og design. Ballerinaer kan bruges året rundt, både i sommervarmen, men også til vinter når man skal i byen eller til fest. Det ser super godt ud til et par tætsiddende jeans. De er lette og enkle, og sidder godt på foden. Herunder finder du også flade sko, som fritidssko/kondisko.

Tilpas dit outfit med et par flade sko/ballerinaer

Flade sko er nødvendigvis ikke noget der er særlig sæsonpræget. Naturligvis kan almindelige flade sko og ballerinaer bruges om sommeren, når det er varmt. Samt de dage hvor det danske vejr byder på det overskyet vejr, så kan også sagtens have et par lukkede sko på. De kan især også bruges til særlige lejligheder til diverse heldragter fx. kun fantasien sætter grænser.

Vores udvalg er personligt udvalg hos vores leverandører og vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Priserne er lave og til at overkomme, selvom for en økonomisk hårdt-siddende studerende. Du finder også espadrilles her. Udvalget varierer i dets udseende da vi har flade sko med glimmer, similisten, pailletter, spænder, sløjfer mm. Har dine fødder brug for mere luft, kan du kigge vores sandaler igennem.

Gå ikke på kompromis med at finde godt fodtøj til dine fødder. Dem har du resten af livet, så dem skal du passe godt på og forkæle mest muligt. Husk at når du handler her hos os, kan du bestille dine flade sko med gratis levering. Passer de ikke kan du bytte dem gratis til en anden størrelse, eller til en hel anden model.

Ballerina er noget der aldrig bliver umoderne

Et par ballerinaer har altid været populært og det er noget vi kvinder har flere end ét par af. Mange skifter dem ud for hver sæson, men derfor skal de stadig sidde godt på foden og sørge for at du får en god gang.

Du kan kombinere et par flade sko og ballerinaer med stort set alle vores kjoler og andre underdele, da fodtøjet er tidsløst, og er farven rigtig er er ingen grænser for hvad der passer sammen.