Aute Couture Skjorte

94,50 DKK

-50%

189,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Rigtig fin og enkel skjorte med ærmer som kan være lange, men også foldes op og fastsættes med knap. Halsen er rund og går ned i en spids foran hvor den kan lukkes med perlemors-farvede knapper. Kanten omkring knapperne, samt halsen er pyntet med fine små pailletter, som giver et godt spil. Skjorten har en brystlommer på venstre bryst, som også er pyntet med de fine pailletter.

Størrelsen er onesize, som svarer til 34, 36 og 38, men kan også passes af en 40. Den er 68cm lang foran, og bagtil er den lidt længere, nemlig 76cm. Bunden har en fin runding. Materialet er tyndt, blødt og lækkert, og har de fineste små stjernemotiver, som går igen over hele skjorten. Da stoffet er ganske tyndt, anbefales det at have en top indenunder.

Julie bruger normalt S og skjorten i onesize sidder løst og casual. Samtidig har hun Leatherette Wet Look Leggings på og vores populære Sasa Sneakers.

Information:
Farver: Lyserød, Grå og Lyseblå
Størrelse: Onesize
Materiale: 100% Viskose
Mærke: Aute Couture

26 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super service!!!
Er super glad for dressme.dk god kunde-service og det hele! Ikk sidste gang jeg handler der
ditte
Fantastik
De er rigtig hurtige til at sende deres ordre, og jeg syntes bare det hele var rigtig godt,plus der er gratis levering, jeg kan helt sikkert...
Hanan
Handler gerne på Dressme igen
Intet og sætte en finger på, 1. gangskøber ved Dressme. God og overskuelig website, super hurtig levering.
Tina Luther...