Aute Couture Skjorte

75,60 DKK

-60%

189,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Rigtig fin og enkel skjorte med ærmer som kan være lange, men også foldes op og fastsættes med knap. Halsen er rund og går ned i en spids foran hvor den kan lukkes med perlemors-farvede knapper. Kanten omkring knapperne, samt halsen er pyntet med fine små pailletter, som giver et godt spil. Skjorten har en brystlommer på venstre bryst, som også er pyntet med de fine pailletter.

Størrelsen er onesize, som svarer til 34, 36 og 38, men kan også passes af en 40. Den er 68cm lang foran, og bagtil er den lidt længere, nemlig 76cm. Bunden har en fin runding. Materialet er tyndt, blødt og lækkert, og har de fineste små stjernemotiver, som går igen over hele skjorten. Da stoffet er ganske tyndt, anbefales det at have en top indenunder.

Julie bruger normalt S og skjorten i onesize sidder løst og casual. Samtidig har hun Leatherette Wet Look Leggings på og vores populære Sasa Sneakers.

Information:
Farver: Lyserød, Grå og Lyseblå
Størrelse: Onesize
Materiale: 100% Viskose
Mærke: Aute Couture

21 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super Service
Hurtig og præcis levering af den fine sommerkjole :-) Vil klart anbefale verdious-wardrobe til andre
Helle
Jeg er super godt til freds med handlen
Jeg er super godt tilfreds med handlen og mine valg af tøjet og jeg vil rigtig gerne handle her igen.....
Jane fich
Perfekt
Jeg fandt min bryllupskjole hos Dressme, der gik kun de 1-2 hverdage til jeg fik min smukke kjole, og den passer bare.Det er ikke sidste gang jeg...
Tina Bjelstrand