Brooke Bomber Jakke

299,00 DKK

-100,00 DKK

399,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Fed bomber jakke i lækkert look a like læder materiale som skinner og giver en fed udstråling. Jakken har sort ribkant i halsen, hvortil den munder ud i en lynlås i guld foran. Ribkanter i ærmerne, samt i bunden af jakken, som gør at den sidder tæt. Har rummelige lommer foran i hver side, som en lille lomme på ydersiden af venstre ærme. Jakken er fóret af 100% polyester og er perfekt til at have på en kølig sommerdag eller til fest.

Den fås i farverne guld og bronze, og i størrelserne S, M og L. Den er normal til lille i størrelsen, så svinger du imellem 2 størrelser, anbefales det at vælge den største størrelse. Bomber jakken måler i en str L, 56 i længden, fra skulder til bund og har et indvendigt ærmelængde på 43cm. Vanessa er 168cm høj og har jakken på i S.

Information:
Fås i farverne: Guld og Bronze
Størrelse: S, M og L
Materiale: 55% Polyuretane, 45% Polyester
Mærke: K zell

7 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Frækt
Det er super frækt tøj og meget billigt:-)
Nanna Flyckt
Ingen problemer her
Jeg købte en jakke og fik den leveret hurtigt og uden problemer. Ville godt handle her igen.
Jørgensen
Kan kun anbefales
levering på under 24 timer lækkert produkt i høj kvalitet, det er ikke sidste gang jeg køber her..
Rikke

Enhver garderobe kan og burde indeholde en lækker blazer eller trenchcoat. Det kan være et rigtig godt supplement, som overgangsjakke.. Hos DressMe kan du finde et lækkert udvalg af forskellige blazere og trenchcoats og ikke mindst bomberjakker - Alternativt er blazere også fremragende til at tage ud over en kjole, når du skal til fest. En blazer er lidt mere formel, end bare en hverdagsjakke, og samtidig kan den bruges indenfor, hvis der er køligt. En blazer er et stilfuld stykke tøj og man forbinder den ofte med en forretningskvinde.

En blazer kan for os piger være det perfekte stykke tøj – både til hverdag, men også især til fest. Nøglen til altid at være pænt klædt på er ikke at eje enorme mængder af tøj. Det handler derimod om at eje godt kvalitetstøj, der er nemt at kombinere på forskellige måder.

En blazer er en fantastisk ting, men du skal også være opmærksom, før du køber en. Så er du nemlig sikker på at få en blazer, der passer perfekt til din kropstype og fremhæver dine bedste sider.

Er en blazer rigtig for mig?

Eftersom blazere fås i et væld af forskellige snit, kan alle piger i princippet bære en blazer. Der er dog visse ting, der er gode at være opmærksomme på.

Blazere er ofte figursyede, hvilket gør dem fremragende til at fremhæve en flot figur. Man skal dog huske på, at mange blazere er syet med brede skuldre. Hvis du har pæreform, vil dette være perfekt for din kropstype idet de brede skuldre vil få din krop til at fremstå mere harmonisk. Her kan blazeren med fordel kombineres med et par løse bukser, der ligeledes også passer perfekt til pæreform. Her er det naturligvis vigtigt, at man under blazeren bærer en lækker top, der gerne må være tætsiddende for at vise din flotte overkrop frem. Har du timeglasfigur er du også heldig. Du kan nemlig også sagtens bære blazere med bredde skuldre uden at din krop kommer til at virke uharmonisk.

Til os med æbleform

Hvis du har æbleform, skal du være lidt forsigtig, når du køber en blazer. Du kan sagtens finde en, der passer til dig, men det er ofte en dårlig idé at vælge en med brede skuldre, da overkroppen på den måde kommer til at virke for dominerende.

Hvis du har æbleform og leder efter en blazer eller lignende, kan du undersøge vores udvalg af sommerjakker. Her kan du se et bredt udvalg af forskellige jakker og heriblandt flere trenchoats, der sagtens kan bruges som alternativ til en blazer.

En trenchcoat kan du købe lige meget hvilken form du har. Trenchcoats har været populære i flere årtier og den signalere renhed, stilhed og femininitet på højt plan.

Kvaliteten på vores blazer og trenchcoat

Vores udvalg er nøje håndvalgt og udplukket efter design, pris og dets kvalitet. Kvaliteten er ikke noget vi går på kompromis med, og du vil derfor kunne garantere dig selv at du vil modtage en blazer eller en trenchcoat er vil holde i mange år, hvis man behandler den med respekt, naturligvis.