Brooke Bomber Jakke

140,00 DKK

-60%

350,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Fed bomber jakke i lækkert look a like læder materiale som skinner og giver en fed udstråling. Jakken har sort ribkant i halsen, hvortil den munder ud i en lynlås i guld foran. Ribkanter i ærmerne, samt i bunden af jakken, som gør at den sidder tæt. Har rummelige lommer foran i hver side, som en lille lomme på ydersiden af venstre ærme. Jakken er fóret af 100% polyester og er perfekt til at have på en kølig sommerdag eller til fest.

Den fås i farverne guld og bronze, og i størrelserne S, M og L. Den er normal til lille i størrelsen, så svinger du imellem 2 størrelser, anbefales det at vælge den største størrelse. Bomber jakken måler i en str L, 56 i længden, fra skulder til bund og har et indvendigt ærmelængde på 43cm. Julie er 168cm høj og har jakken på i S.

Information:
Fås i farverne: Guld og Bronze
Størrelse: S, M og L
Materiale: 55% Polyuretane, 45% Polyester
Mærke: K zell

6 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
DressMe kan jeg varmt anbefale.
Tusind tak for en god handel super butik og smart modetøjfantastisk hurtig levering så det er bestemt ikke sidste gangjeg har handlet der.Trunte...
Larsen Trunte
God stil - SUPER SERVICE....
Jeg kan VARMT anbefalde at handle hos dressme.....Tjek produkt udvalget igennem og du vil klart blive "forført" :)
Julie G
Hurtig handel
hurtig handel. Jeg er meget glad for det ting jeg har bestilt. har indtil videre handlet 2 gange på siden og har anbefalet til min familie.
Lillian...