Køb tøj på afbetaling med Viabill

Published : 2017-11-09 09:40:26
Categories : Mode

Hos DressMe vil vi gerne give dig friheden til selv at vælge hvornår du vil betale, derfor har vi lavet en aftale med Viabill, som giver dig muligheden for selv at vælge. Når du betaler med Viabill sender vi din ordre så snart den er gennemført hos os, efterfølgende afregner du med dem efter de vilkår og aftaler du har lavet med dem.

Køb tøj på afbetaling og betal med Viabill

Normalt når du handler på nettet, så trækkes pengene fra din konto når ordren bliver afsendt fra netbutikken, det gælder selvfølgelig også her hos DressMe. Når du vælger at købe tøj med Viabill, så fungere det dog helt anderledes, her afsender vi ordre ligeså snart den er lavet, og får pengene af Viabill. Herefter er det dine specielle vilkår og aftaler med Viabill der afgøre hvornår du skal betale for ordren.

Der er flere fordele ved at handle på den måde:

  • Prøv varen derhjemme uden at skulle betale
  • Del betalingen op i flere små bider
  • Det giver luft i økonomien
  • Køb nu og betal senere

Det er blot nogen af de fordele der gemmer sig bag, at bruge Viabill som betaling når du handler på DressMe.dk.

Hvad er afbetaling?

Afbetaling handler om at dele ordresummen op i mindre bider, handler du fx for 2000kr, så er der mulighed for at dele betalingen op i 24 bider, og derfor kun betale 84kr om måneden. Det er åbenlyst for enhver, at det er langt mere overkommeligt med 84kr over 24 gange end 2000kr på engang. Det har vi også fuldforståelse for hos DressMe, og det er netop derfor vi tilbyder muligheden til vores kunder.

Hvordan fungerer det?

Det er egentlig super simpelt, du vælger bare de ting du gerne vil købe og når du så har lagt det hele i kurven, så går du til bestillingen. Derfor hvor man normalt vælger at betale med Dankort / kreditkort i bestillingens processen, der vælger man blot Viabill, så gennemfører man automatisk sit køb og afregner senere direkte med Viabill.

Der er ingen begrænsninger i vores sortiment, du kan altså frit vælge det du gerne vil købe. Vi stillinger ingen spørgsmålstegn og sender ordre så snart den er gennemført.

Del denne video

Tilføj en kommentar

 (with http://)

Vores kunder siger
Hurtig handel
hurtig handel. Jeg er meget glad for det ting jeg har bestilt. har indtil videre handlet 2 gange på siden og har anbefalet til min familie.
Lillian...
Super
Det er første, men bestemt ikke sidste gang... Jeg handler hos Dressme.dk ...Jeg er så glad for mit køb og endnu mere kvaliteten 😊))
Sanne
Super Service
Hurtig og præcis levering af den fine sommerkjole :-) Vil klart anbefale verdious-wardrobe til andre
Helle