Tasia Cocktailkjole

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Utrolig flot og tætsiddende aftenkjole Tasia. Denne smukke kjole er i 2 lag, hvor det yderste er i gennemsigtig blondestof, som giver utrolig gode detaljer og gør kjolen yderst feminin og attraktiv at se på.

Kjolen er i størrelsen Onesize, som svarer til 34, 36 og 38. Den måler 105cm, målt fra skulder til bunden. Kjolens underdel er tætsiddende og blondestoffet løber lidt længere ned, som giver en god effekt. Øverst har kjolen lange ærmer i det smukke blondemateriale. Har et indvendigt ærmemål på 45cm, målt fra armhule og ud.

Denne Tasia cocktailkjole har en fint v-hals foran og indlæg i barmen for at give den bedste pasform. Kjolen er figursyet og taljen er syet lettere ind for at give en flot timeglas-figur. Ryggen har ligeledes også en dyb runding og afsluttes i bunden med en lynlås, så kjolen nemt kan tages af og på. Tasia festkjolen vil med garanti stjæle opmærksomhed med misundende blikke.

Information:
Farve: Hvid og Sort
Størrelse: Onesize
Materiale: 92% Polyester, 8% Elastan
Mærke: Italy Moda

27 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Hurtig Levering
Jeg bestilte en super fin pullover(Cardigan), og næste dag lå den i postkassen, det kan ikke blive meget nemmere. Ingen stress og jag og mange...
Susanne...
Helt super handel
Alt iorden. Hurtig med at få varen sendt og tøjet er i som forventet og god kvalitet
Camilla
God service :)
Rigtig god service, man bestille der går få dage så har mm kjolen i hånden og den er rigtig godt pakket ind og intet man kan klage over :)
Michelle...

Leder du efter flotte og billige cocktailkjoler til den næste store fest? På denne side har vi samlet vores store udvalg af smarte cocktailkjoler, som du kan købe direkte fra vores webshop og få leveret gratis til din postadresse i Danmark. Vores udvalg varierer i både farve, snit og materiale, men har alle høj kvalitet og lav pris til fælles. Cocktailkjoler er som regel lidt mere festlige og overvældende end almindelige festkjoler.

Find de perfekte cocktailkjoler her

I følge den oprindelige definition er cocktailkjolen den type kjole, man bærer hen på aftenen til formelle arrangementer og fester. Den klassiske cocktailkjole er både lang og meget simpel i sit udtryk, men som du kan se, er vores udvalg af cocktailkjoler både bredere og mere varieret. Det hænger sammen med, at moden gennem årene, har ændret sig markant, mens begrebet langsomt er blevet paraply for rigtig mange af de nyere typer festkjoler. Uanset hvilken type cocktailkjole du leder efter, kan du helt sikkert finde den her på DressMe.

Garanti for en sikker og tryg handel

Når du køber dine cocktailkjoler online på DressMe, handler du med en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 2009. Fra første dag har vi fokuseret benhårdt på at give dig den bedst mulige service online, og vi forsøger stadig at forbedre os konstant. For at sikre din købsoplevelse er vi godkendt af e-handelsfonden med det anerkendte e-mærke, og et hurtigt blik på vores anmeldelser på det uafhængige forbrugersite Trustpilot viser også, at vi sørger for at give vores kunder ekstra god service for pengene.

Køb billige cocktailkjoler her

På DressMe har vi samlet et bredt udvalg af flotte og forskellige cocktailkjoler, der virkelig beviser, at det ikke behøver at koste en million for at ligne en. Vores sortiment spænder vidt i både stil og materiale, men ens for dem alle er, at de ikke koster en formue. Når du handler på DressMe får du oven i købet gratis forsendelse, af dine kjoler, til din danske postadresse, og naturligvis 14 dages fuld returret på dit køb. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er vi aldrig længere end en chatbesked eller en e-mail væk, og vi gør altid vores bedste for at give dig en tilfredsstillende købsoplevelse.