Tasia Cocktailkjole

119,60 DKK

-60%

299,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Utrolig flot og tætsiddende aftenkjole Tasia. Denne smukke kjole er i 2 lag, hvor det yderste er i gennemsigtig blondestof, som giver utrolig gode detaljer og gør kjolen yderst feminin og attraktiv at se på.

Kjolen er i størrelsen Onesize, som svarer til 34, 36 og 38. Den måler 105cm, målt fra skulder til bunden. Kjolens underdel er tætsiddende og blondestoffet løber lidt længere ned, som giver en god effekt. Øverst har kjolen lange ærmer i det smukke blondemateriale. Har et indvendigt ærmemål på 45cm, målt fra armhule og ud.

Denne Tasia cocktailkjole har en fint v-hals foran og indlæg i barmen for at give den bedste pasform. Kjolen er figursyet og taljen er syet lettere ind for at give en flot timeglas-figur. Ryggen har ligeledes også en dyb runding og afsluttes i bunden med en lynlås, så kjolen nemt kan tages af og på. Tasia festkjolen vil med garanti stjæle opmærksomhed med misundende blikke.

Information:
Farve: Hvid og Sort
Størrelse: Onesize
Materiale: 92% Polyester, 8% Elastan
Mærke: Italy Moda

20 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Fantastisk service :)
Det overraskede mig meget da jeg fik min pakke så hurtigt, og deres størrelse passer bare fuldt ud med det de skriver, jeg har i hverfald kunne...
Kaya
I top
super hurtig levering
jane jacobsen
Kanon :)
Kvalitet & pasform i top. hurtig levering :) Har handlet der en del gange, priserne er perfekte :)
Simone Larsen