Tasia Cocktailkjole

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Utrolig flot og tætsiddende aftenkjole Tasia. Denne smukke kjole er i 2 lag, hvor det yderste er i gennemsigtig blondestof, som giver utrolig gode detaljer og gør kjolen yderst feminin og attraktiv at se på.

Kjolen er i størrelsen Onesize, som svarer til 34, 36 og 38. Den måler 105cm, målt fra skulder til bunden. Kjolens underdel er tætsiddende og blondestoffet løber lidt længere ned, som giver en god effekt. Øverst har kjolen lange ærmer i det smukke blondemateriale. Har et indvendigt ærmemål på 45cm, målt fra armhule og ud.

Denne Tasia cocktailkjole har en fint v-hals foran og indlæg i barmen for at give den bedste pasform. Kjolen er figursyet og taljen er syet lettere ind for at give en flot timeglas-figur. Ryggen har ligeledes også en dyb runding og afsluttes i bunden med en lynlås, så kjolen nemt kan tages af og på. Tasia festkjolen vil med garanti stjæle opmærksomhed med misundende blikke.

Information:
Farve: Hvid og Sort
Størrelse: Onesize
Materiale: 92% Polyester, 8% Elastan
Mærke: Italy Moda

26 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Hurtig ekspedition
Jeg købte en top som allerede kom dagen efter.Den lever fuldt ud op til billedet og er lige det jeg gik efter.Handler helt sikkert her igen.
Charlotte
Nemt og hurtigt
Jeg har købt en fødselsdagsgave til min søster, og det hele er gået smertefrit. Hurtig levering, lækkert tøj og nem ombytning med vedlagte pakkelabel.
Tim Petersson
Perfekt netbutik
Verdious super fedt tøj og rimlig pris, og en hurtig levering det kan ik blive bedre. Det er ik sidste gang jeg handler her.
Maria Tokarska