Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor har vi opdateret og forbedret vores persondatapolitik, som er nemt at forstå og til at forholde sig til.

Persondata i DressMe

De juridske informationer på virksomheden som denne persondatapolitik omhandler er:

DressMe
Ingridsvej 70
Kirke Hyllinge
Cvr: 32227791

Den dataansvarlige er indehaveren Nanna Petersson samt ægtefælle Tim Petersson

Disse kundedata håndterer vi:

Navn og adresse
Bruges til at kunne levere ordre til kunden.
Bruges til Faktura

E-mailadresse
Bruges til at sende kunden ordrebekræftelse og anden information i forbindelse med ordren. Tilmelder de sig nyhedsbrevet, bruger vi deres emailadresse til dette.
Bruges til Faktura

Telefonnummer
Bruges til at sende kunden information om levering af ordren og evt. telefonopkald i forbindelse med ordren.
Bruges til Faktura

Sådan behandler vi kundedata

Alle data indsamles via en krypteret sikker forbindelse.

Kundensoplysninger opbevares på virksomhedens server, hvor der også laves backup til en backup server. Da virksomheden har adgang til serveren for at vedligeholde den, har de også adgang til serveren:
Begge dele adminstreres af:
ActiveWebs A/S
Nørre Allé 22, 1.
8000 Aarhus C

Hvis kunden tilmelder sig nyhedsbrev overføres e-mailadressen via en sikker forbindelse til:
MailChimp
675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Vi vidersender via en krypteret forbindelse navn, adresse, e-mailadresse samt telefonnummer til:
PostNord AB (Postnord er selv dataansvarlig)
SE-105 00 Stockholm

Vi videresender via en krypteret forbindelse navn, adresse, e-mailadresse samt telefonnummer til:
OneSignal.com (der videresendes ikke personlige oplysninger, derfor ikke et krav om databehandleraftale)

Faktura

Fakturaen vedlægges i kundens pakke, og bruges endvidere til bogføring i forbindelse med regnskab, hvor den opbevares fysisk i 5år. På fakturaen fremgår kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Den fysiske adresse hvor fakturaerne opbevares er beskyttet med tyverialarm og et almindeligt låsesystem på indgangsdøren.

Dataopbevaring

Kundens data opbevares på serveren i 2år, hvor efter den slettes. Kunden kan fremsende et ønske om, at vi sletter deres data, hvis vi finder at vi yderligere har brug for kundens data fx. til håndtering af reklamationer eller regnskab kan dette afvises. Dog skal det begrundes overfor kunden hvorfor vi ikke sletter den, og i hvilken sammenhæng det bliver brugt.

Vi opbevare yderligere data i 5år i forbindelse med regnskabskrav fra SKAT. Her opbevares oplysningerne fysisk på Vintapperbuen 23C, 4070 Kirke Hyllinge. Endvidere kan fakturaerne kortvarrigt være på Ingridsvej 70, 4070 Kirke Hyllinge imens regnskabet udarbejdes.

Medarbejderoplysninger

Der er ingen ansat i virksomheden, hvorfor det ikke på nuværende tidspunkt er nødvendigt at tag stilling til dette. Vi tager dog stilling til, at der i forbindelse med uopfordret ansøgninger kan komme personlige data i vores besiddelse. Efter at have svaret på ansøgningen slettes den øjeblikkeligt.

Sikkerhedspolitik

I tilfælde af brud på sikkerheden på serveren hvor kundens oplysninger opbevares underrettes Activewebs A/S hvor vi beder dem om at finde sikkerhedsbristen og rette den. Endvidere underrettes Datatilsynet.

For at højne sikkerheden skiftes der adgangskode til følgende systemer hver 3. måned:
- E-mail konti der kan indeholde kundeoplysninger
- Bruger adgang til hjemmesidernes administrationssystemer
- Mailchimp
- PostNord
- Serverens administrationspanel

Det vedtages her, at der ikke må anvendes samme adgangskode som tidligere.

Sikkerhedsprocedure

Til tilfælde af brud på sikkerheden underretter vi i første omgang de teknisk ansvarlige hos vores hosting udbyder, og beder dem undersøge sagens omfang. Når dette er klarlagt underetter vi de berørte kunder om hvilke data der er tabt og yderligere laver vi en underretning til datatilsynet om samme.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@dressme.dk.

Cookies

Her på sitet anvendes der cookies, og her kan følgende nævnes:

Facebook remarketing cookie, som bruges til at målrette reklamer til interesseret købere.
Analytics cookies, som bruges til at optimer købsoplevelsen.
Webshops systemets cookies, som bruges som teknisk grundlag for at du kan lægge vare i kurven og gå til betaling.
Chatsystemet sætter en cookie, for at registere hvor vidt du har valgt at fjerne muligheden for at deltage i en chat.

Alt data der gemmes i cookies er kryptere således at der ikke findes personhenførbar data i disse. Vi gør opmærksom på at der anvendes cookies på sitet her, og brugerne acceptere dette i forbindelse med opholdet på siden.

Hvis du gerne vil fjerne cookie sat af vores hjemmeside fra din computer skal du læse vores hvordan du skal gøre dette i vores handels- og leveringsbetingelser.

Analytics

Analytics bruges til at vurdere og optimere købsflow på hjemmesiden, der overføres ikke person henførbardata til vores analytics konto, og det er derfor ikke en udfordring i forhold til privatlivspolitikken. Helt konkret så er IP oversførelse slået fra.

Sidst opdateret d. 23/5-18


Vores kunder siger
Super service
Bestilte et par støvler til kone tirsdag og et onsdag aften kl 17og begge par kom torsdag det er service på høj pland
Allan Mou...
Super
Det er første, men bestemt ikke sidste gang... Jeg handler hos Dressme.dk ...Jeg er så glad for mit køb og endnu mere kvaliteten 😊))
Sanne
SUPER!!!
Købte en kjole til min datter. Kunne ikke lige få betalings siden til at virke, men fik lynhurtig support online chat der løste problemet. Fin vare...
steen jørgensen