Smilla Vinterjakke

499,00 DKK

-100,00 DKK

599,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super lækker sort jakke med lange ærmer med quilted albuer og manchetter i ærmerne. Jakken er super skøn at have på og er dejlig varm, den er fóret med sort plys fór i 100% polyester. Jakken lynes foran, helt op til halsen og kan lukkes med knapper yderst. Jakken har en aftagelig hætte, som kan lynes af med pels i kanten. Pelsen er ikke pels. Der er lommer med trykknapper på selve bryststykket.

Taljen har indbygget snor, som kan strammes ind, hvis man ønsker mere talje. Jakken måler 91 foran og er lidt længere bagtil, som har en fin rund bund og måler 103cm. Der er lommer på hoftestykket i begge sider. Der er lynlås i begge sider i bunden, så den kan lynes op og give mere stof, hvis man synes den er for stram.

En super flot og lækker vinterjakke i 100% polyester i vandafvisende. jakken er varm og den har super mange detaljer og i høj kvalitet, som gør at den kan bruges i flere sæsoner.

Information:
Farve: Sort
Størrelse: S - M - L - XL (lille i størrelsen)
Materiale: 100% polyester
Mærke: Osley Fashion
Obs! Jakken er lille i størrelsen, det anbefales at vælge 1-2 størrelser større.

12 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Anbefales :-)
2 dage fra bestilling til levering. Kan anbefales.
BN
Super betjening
tre sølv tank toppe og to gul.
heidi
Super service
hurtig levering, fed kjole, som dog desværre havde en fejl, men ingen problem med at få penge retur. det er langt fra sidste gang jeg har handlet der.
Rikke Schmidt