Marida Vinterjakke

449,00 DKK

-150,00 DKK

599,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super fin vinterjakke med høj hals med indbygget snor i halsen. Den har en hætte som kan lynes af og selve pelsen, som er uægte pels, kan knappes helt af. Ryggen er ekstra polstret, som ligner en vest bagpå. Jakken har lange ærmer med lynlås, med ekstra fór i enderne og vindfang, som holder kulden ude. Der er brystlommer i begge sider, samt rummelige lommer på hofterne med lynlås.

Indbygget snore i taljen, for bedre pasform. Jakken er mellemlang, måler 80cm foran og jakken er lidt længere bagtil og måler 93cm. Der er lynlås i bunden, i siderne, hvis man synes jakken er for tætsiddende.

Jakken er lille i størrelsen, så vi anbefaler du vælger et nummer større end du normalt bruger. Den fås i 3 flotte farver og de har alle mærket: Jayloucy på venstre skulder.

Information:
Fås i farverne: Sort, Khaki og Rød
Størrelser: S - M - L - XL
Materiale: 100% Polyester
Mærke: Jayloucy
OBS! Bestil et nummer større end du normalt bruger!

12 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Fin og hurtig service
Har kun haft gode oplevelser hos dress me. God og hurtig handel, fine varer og gode priser.
Mira
Super levering og endnu bedre køb
virkelig tilfreds !!hurtig levering, dagen efter bestilling, super fed jakke som sidder perfekt, og billig i forhold til kvalitet,
Anja Goldmann
Perfekt netbutik
Verdious super fedt tøj og rimlig pris, og en hurtig levering det kan ik blive bedre. Det er ik sidste gang jeg handler her.
Maria Tokarska