Julegaver kan byttes til og med d. 18/1-2019

Violet Denim Jeans

249,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Fede jeans med naturligt synligt slidtage. Jeanse er blå med lyst blomter-motiver, som er over det hele på buksen. Disse jeans er utrolig fleksible i livet og i dets stof, som giver en god bevægelsesfrihed. I livet er det bæltestropper, og foran lynlås med lukkeknap. Der er rummelige lommer i hver side. På lårene er der halve huller med slidtage. På knæene er der direkte hul. Bagpå er der 5-punktslommer med nitter i hjørnerne. Disse Violet denim jeans er super fede og feminine med blomstermotivet. Hvorfor have kedelige ensfarvede jeans på, når disse Violet jeans findes. Se flere jeans her.

Information:
Farve: Blå
Størrelse: XS, S, M, L og XL
Materiale: 51% Bomuld, 23% Polyester, 24% Viskose, 2% Elastan
Mærke: Toxik3

20 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super service!!!
Er super glad for dressme.dk god kunde-service og det hele! Ikk sidste gang jeg handler der
ditte
Hurtig levering
Nemt at bestille. Ok udvalg.
Helle...
God service :)
Rigtig god service, man bestille der går få dage så har mm kjolen i hånden og den er rigtig godt pakket ind og intet man kan klage over :)
Michelle...

Her finder du jeans, som passer til enhver lejlighed. Vi går meget op i at materialet ikke skal være for stift og ikke-stretchy, så man ikke kan holde ud af have dem på en hel aften. Men derimod giver det god bevægelsesfrihed og tilpasser sig dine former. Her kan du finde flere former for jeans, nogle med mønster, andre med huller på knæene, nogle højtaljede, andre lavtaljede. Jeans er mere tætsiddende end bukser, og særligt egnet til et mere klassisk look med et par lækre støvler.  

Jeans til kvinder

Mode er en flygtig ting, der hele tiden ændres, samtidig med resten af samfundet. Den er ikke altid til at overse, men ønsker man ikke at gå helt galt i byen, så er de klassiske jeans til kvinder et rigtig godt og sikkert moderigtigt valg. Bukser er en type af tøj, som er enkelt udformet, men med rig mulighed for unikke designs, der ofte er ført til individuelle og forskelligartede stile. Finder man de rigtige bukser er man derfor sikker på både at følge moden og have chancen for at skabe sin helt egen stil og eget udtryk. Jeans til kvinder er noget alle kvinder kan gå i. Bukserne er behagelige mod kroppen og er nemme at gå i, cykle med og så videre.

Der er mange forskellige typer.

Disse kan være af forskellige typer stof, så man som køber selv kan bedømme om bukserne skal sidde tæt eller løst. Det store udvalg giver mulighed for mange varierende farver, lige fra de klassiske sorte eller blå, til de mere sjældne sete brune eller grå jeans. Er man mere farverig er mulighederne også mange, men er man enkel og stilfuld fås også den smukke blanke hvid.

Køb Jeans online der kan bruges til det hele

Uanset hvad man vælger, er der med garanti noget for enhver smag og enhver lejlighed. Jeans er nemlig gode til både arbejde, skole og fest og er mulig at matche med alle slags bluser, trøjer, bluser mm. Priserne varierer, men man kan sagtens gøre sig et røverkøb og finde det perfekte par bukser til hverdag eller fest.