Nora Højtaljet Stretch Jeans

249,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super smarte og fine jeans i godt og solidt materiale. Jeansene er enkle i dets design og passer derfor til et stort udvalg af vores overdele. Modellen er højtaljet og der er bælteremme i livet. Materialet er super stretchy og kan give sig en del, som betyder at de er fantastiske at have på, da de ikke strammer på nogen måde.

Foran lukkes de med en knap og lynlås. Der er lommer foran i hver side med nitter i hjørnerne. Bagpå er der 2 5-punkts lommer med et lille logo-metal mærke på den ene lomme.

Denne Nora Jeans model er normal i størrelsen. Fås i XS-XL. Kombiner eventuelt disse jeans med et par af vores flotte støvler, en af vores flotte bluser og fuldend stilen.

Information:
Fås i farverne: Beige og Hvid
Størrelser: XS - S - M - L - XL
Materiale: 75% Bomuld, 18% Viskose, 6% Polyester, 1% elastan
Mærke: Toxik

18 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Hurtig levering, udmærket kvalitet
jeg har købt 2 kjoler - de blev leveret indenfor et par dage, så jeg har nået at have dem på den dag, jeg har haft brug for dem. God kvalitet af...
Irina Skjødt
Perfekt
Alt i orden :) anbefales klart god service og hurtig levering. Kommer igen :)
Michélle
Festkjole
Hurtig levering, og super flot kjole, der helt igennem levede op til forventningerne. De bedste anbefalinger herfra.
Gitte

Her finder du jeans, som passer til enhver lejlighed. Vi går meget op i at materialet ikke skal være for stift og ikke-stretchy, så man ikke kan holde ud af have dem på en hel aften. Men derimod giver det god bevægelsesfrihed og tilpasser sig dine former. Her kan du finde flere former for jeans, nogle med mønster, andre med huller på knæene, nogle højtaljede, andre lavtaljede. Jeans er mere tætsiddende end bukser, og særligt egnet til et mere klassisk look med et par lækre støvler.  

Jeans til kvinder

Mode er en flygtig ting, der hele tiden ændres, samtidig med resten af samfundet. Den er ikke altid til at overse, men ønsker man ikke at gå helt galt i byen, så er de klassiske jeans til kvinder et rigtig godt og sikkert moderigtigt valg. Bukser er en type af tøj, som er enkelt udformet, men med rig mulighed for unikke designs, der ofte er ført til individuelle og forskelligartede stile. Finder man de rigtige bukser er man derfor sikker på både at følge moden og have chancen for at skabe sin helt egen stil og eget udtryk. Jeans til kvinder er noget alle kvinder kan gå i. Bukserne er behagelige mod kroppen og er nemme at gå i, cykle med og så videre.

Der er mange forskellige typer.

Disse kan være af forskellige typer stof, så man som køber selv kan bedømme om bukserne skal sidde tæt eller løst. Det store udvalg giver mulighed for mange varierende farver, lige fra de klassiske sorte eller blå, til de mere sjældne sete brune eller grå jeans. Er man mere farverig er mulighederne også mange, men er man enkel og stilfuld fås også den smukke blanke hvid.

Køb Jeans online der kan bruges til det hele

Uanset hvad man vælger, er der med garanti noget for enhver smag og enhver lejlighed. Jeans er nemlig gode til både arbejde, skole og fest og er mulig at matche med alle slags bluser, trøjer, bluser mm. Priserne varierer, men man kan sagtens gøre sig et røverkøb og finde det perfekte par bukser til hverdag eller fest.