Sheable Vinterleggings

100,00 DKK

-49,00 DKK

149,00 DKK Inkl. moms

Dette produkt er ikke på lager

Ny vare

Super lækre vinterleggings som er utrolig bløde og tykke. Leggingsne består er 85% polyadmid som er slidstærkt og krølmodstandsdygtige. Disse leggings er velegnet til vinterbrug eller hvis man har tendens til at fryse om benene, så er disse leggings virkelig et hit! Der er god elastik i livet, og så er de i sort og hvidt print, og motiverne er præget af vinterens tegn.

De fås i størrelsen onesize, som svarer til XS, S og M. De måler fra livet og til anklen 93cm, og har et indvendigt benmål på 64cm, målt fra skridt til ankel.

Information:
Farver: Sort og Hvid
Størrelse: Onesize (34,36,38)Materiale: 85% Polyamid/Nylon, 15% Elastan

21 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super god netbutik
Jeg købte en kjole, som bare sidder som det var skræddersyet :o)Flot kjole, og hurtig levering.
Cheri
I top
super hurtig levering
jane jacobsen
Anbefales :-)
2 dage fra bestilling til levering. Kan anbefales.
BN

Her på siden har vi samlet alle vores leggins, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over vores sortiment. Når du shopper online hos os, er der altid fri levering. Du skal være velkommen til at skimme vores sortiment af billige leggins igennem. Vi har mange forskellige stile og designs, (nogen mere specielle end andre) og der vil derfor være noget for enhver smag. Vi har både klassiske i én farve, men også de lidt mere specielle med diverse print eller jeggings, som ligner jeans.

Historien om knickers

Knickers er en sammentrækning af ordet “knickerbockers”, og er egentlig en trend, der stammer fra Holland, tilbage til dengang hvor hollændere gik i lignende bukser, i bondefaget. Nu til dags er det blevet meget mere moderigtigt, at gå med denne type bukser, og specielt knickers til kvinder er blevet populært indenfor den seneste tid. En af de rigtige gode ting ved dem er blandt andet, at de kan bruges på den tid af året, hvor bukser er for varme at have på, og shorts er for kolde at have på, og i Danmark er denne periode faktisk forholdsvis lang.

Hvad er forskellen til shorts?

Kort sagt: Længden. Der findes som hovedregel tre forskellige længder for bukser: Shorts, knickers og almindelige bukser. Bukser går helt ned til foden, knickers går til under knæet og shorts går til over knæet (der er rent faktisk en stor forskel). Selvfølgelig er det forskelligt hvordan mærkerne betegner bukser, knickers og shorts, og derfor er det også vigtigt at du husker at tjekke længden, når du kigger efter dem online. Du kan se vores udvalg af shorts her

Shorts er sporty

Mange mener, at knickers generelt er meget afslappede i forhold til shorts, som for det meste er mere sporty i det. Det mener vi er forkert. Hos DressMe har vi både smarte, trendy og moderigtige, men du vil have et afslappede par, er det selvfølgelig også muligt. Uanset om du er til sport, afslappet eller stilrent, så kan du være sikker på, at du vil finde billige knickers, der passer lige til dig, her på siden. Når du kigger rundt behøves du ikke tænke på andet end prisen - Her er der nemlig ingen skjulte gebyrer, vi betaler hele fragten!