Riley Jeggings

79,00 DKK

-70,00 DKK

149,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super flotte og tætsiddende leggings, som rent faktisk er jeggings. Jeggings er en blanding mellem jeans og leggings. De er ekstremt komfortable at have på, og er i et fleksibelt, blødt materiale. Foran har jeggingsne vandrette huller, som giver giver bukserne et råt look.

Bukserne har detaljer nøjagtig som jeans, som er synlige syninger. Lukkes foran med lynlås og knap. Livet er fleksibelt i vidden, og har bæltestropper. 5-punktslommer bag på med nitter i hjørnerne, samt synlige orange/bronze-farvet syninger.

Længden er ca 88cm, målt fra livet til anklen, og har et indvendigt benmål på 68cm, som er målt på størrelsen Large. Disse leggings er små i størrelsen, så det anbefales af bestille ét nr, større end den størrelse man normalt bruger.

Information:
Farver: Blå
Størrelse: XS, S, M og L
Materiale: 75% Bomuld, 20% Polyester, 5% Elastan

24 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Dressme opfylder hvad du har brug for !!
Jeg fortryder ikke at handle med Dressme, de har gode og stilet tøj.De opfylder leveringstiden og man kan stole på dem
Nukannguaq...
Hurtig levering, udmærket kvalitet
jeg har købt 2 kjoler - de blev leveret indenfor et par dage, så jeg har nået at have dem på den dag, jeg har haft brug for dem. God kvalitet af...
Irina Skjødt
God service :)
Rigtig god service, man bestille der går få dage så har mm kjolen i hånden og den er rigtig godt pakket ind og intet man kan klage over :)
Michelle...