Latiffa Blondedragt

199,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super fin dragt bestående af en overdel med lange ærmer, rund hals og hjerteudskæring. Har lynlås på ryggen, så den er nem at komme i og ud af. Underdelen er korte shorts, og dragten er i et fint blondemateriale og nogle steder, som fx. på ærmerne og i halsen er materialet transparent.

Dragten fås i S, M og L, og er tilsvarende i størrelsen. Denne dragt er perfekt til en tur i byen med pet par stiletter på. Dragten måler 74cm fra skulder til bund, målt på en størrelse M. Se flere overall/dragte/jumpsuits her. OBS! Læg mærke til at der er ikke er den store forskel omkring skulder og ærmer, mellem størrelserne. Modellen er 164cm høj og er dragten på i Small.

Information:
Fås i farverne: Sort, Hvid og Laks
Størrelse: S, M og L
Materiale: 100% Polyester

24 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Perfekt
Alt i orden :) anbefales klart god service og hurtig levering. Kommer igen :)
Michélle
Perfekt.!
Jeg bestilte en kjole søndag og jeg havde den tirsdag. Bedre bliver det ikke.
Camilla Lund
I top
super hurtig levering
jane jacobsen

Hele vores udvalg af overalls, buksedragter, samt bodysuits er samlet på denne side, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de forskellige designs og stile vi godt kan lide. Heldragter behøver ikke at være usexede og kun nogle man kan bruge en søndag - Vi kan lide dem smukke, feminine og gerne med præg af stil. Heldragter og overall er mere i den tætsiddende facon, hvortil jumpsuits er mere løstsiddende og i afslappende stil. - Bodysuits kan bruges som toppe til jeans.

Når du handler på DressMe.dk skal du ikke tænke på fragt, eller andre omkostninger. Vi betaler fragten uanset hvor du bor, i Danmark. Er du i tvivl om noget, er mere end velkommen til, at kontakte os via chatten eller i en mail.

Hvad er overalls?

Når du tænker på overalls, er det måske ikke mode, stil og design der er det første, der dukker op i hovedet på dig. Overalls er nemlig også kendt som, at være de regnbukser som fiskere går rundt i, eller den klassiske som landmanden har på. I princippet siger navnet overalls ikke ret meget om, hvad det er for en stil eller design - Det betyder blot, at det er en heldragt, hvor over- og underkrop er samlet i én. Når du først har tjekket vores sortiment igennem vil du nok heller ikke tænke på fiskere og landmænd næste gang en person siger navnet - Vi har nemlig samlet nogle super lækre produkter indenfor denne kategori.

Nemt outfit

Vælger du, at hoppe i et par overalls behøves du ikke tænke på, hvad du skal have på, på overkroppen og underkroppen, det hele er nemlig samlet i ét. Selvfølgelig kan man vælge, at tage en cardigan eller lign. udover, men mange vælger blot at køre et simpelt look, hvor de måske tilføjer et smalt bælte til at peppe stilen en lille smule op.

Der findes mange forskellige typer af overalls på markedet, men her hos DressMe har vi valgt, at fokusere på de mere enkle designs. Fælles for mange overalls er faktisk også, at de er forholdsvis simple i designet - Man kan næsten sige, at det er fælles for hele produktkategorien. Selvfølgelig kan man også ønske sig et par med med lidt flere detaljer, men så går lidt af charmen ved produktet også af.

Overalls kan også betyde heldragter og jumpsuits. Og ikke nok med at de normalt har både arme og ben, så er den nye mode, bodysuits. Der dækkes der mindst muligt, men samtidig kan overdelen bruges som toppe, og så hænger underdelen ved.