Merle Blondedragt

229,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Sort kort kort buksedragt med korte ærmer, samt korte ben, aka shorts. Dragten er sort og der er lang lynlås på ryggen, så den er nem at komme i og ud af. Halsen er rund og elegant, og foran har dragten det flotteste gennemsigtige broderi som ligner en slags dråber. Indenunder er der et lag over brystet, men over barmen, samt under barmen, bliver huden blottet. Der er rummelige lommer foran.

Denne Merle blondedragt fås i S, M og L. Er ideel til sommerbrug eller til fest. Den måler ca 80cm fra skulder til bund, målt på en størrelse L. Vores model Julie bruger normalt en XS/S og har Merle dragten på i S. Desuden har hun vores Nashville Sandaler på i grå.

Information:
Farve: Sort
Størrelse: S, M og L
Materiale: 95% Polyester & 5% Elastan

25 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Perfekt
Jeg havde nogle problemer angående noget tøj. Og jeg kontaktede Nanna Petterson.Og det var høflige og hurtige svar.Meget hurtig levering. Og ikke...
Mille Jensen
God service :)
Rigtig god service, man bestille der går få dage så har mm kjolen i hånden og den er rigtig godt pakket ind og intet man kan klage over :)
Michelle...
Hurtig ekspedition
Jeg købte en top som allerede kom dagen efter.Den lever fuldt ud op til billedet og er lige det jeg gik efter.Handler helt sikkert her igen.
Charlotte