Penelope Skulder Bluse

140,00 DKK

-49,00 DKK

189,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super smart langærmer bluse med en bred rib-kant i halsen, som går ned i et flot V-udskæring, både foran og på ryggen. Den ellers enkle striktrøje har dog bare den lille detalje, at der er huller på skuldrene, som giver et godt spil.

Materialet er finstrikket og er super blødt og dejligt. Den kradser ikke når man har den på. Penelope Skulder Blusen kan bruges en almindelig hverdag, men bestemt også til fest med en nederdel eller et par leggins. Blusen måler 60cm, fra skulder til bund. Den har et indvendigt ærmemål på ca 44cm. Materialet er super fleksibelt, trods størrelsen er Onesize. Vanessa har blusen på kombineret med vores Leatherette Wet Look Leggings.

Information:
Fås i farverne: Sort, Lysebrun, Lyserød, Koral, Lyseblå og Hvid
Størrelse: Onesize
Materiale: 65% Rayon, 35% Nylon
Mærke: Laetitia Mem

28 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Hurtig handel
hurtig handel. Jeg er meget glad for det ting jeg har bestilt. har indtil videre handlet 2 gange på siden og har anbefalet til min familie.
Lillian...
Hurtig og korrekt handel
Min bedste anbefaling herfra👍🤗
Helle...
Super
Det er første, men bestemt ikke sidste gang... Jeg handler hos Dressme.dk ...Jeg er så glad for mit køb og endnu mere kvaliteten 😊))
Sanne

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.