Julegaver kan byttes fremtil d. 12/1-2017 - Bestil inden d. 21/12-2017 kl. 15:00

Zafina Chiffon Top

229,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super sød top til fest eller andre formelle lejligheder. Toppen har halskant med knap i nakken. Og det der holder halskanten og selve bandeau-toppen sammen er runde stofsnore, som sidder på stribe foran, 7 foran og 2 på ryggen. Bandeau-delen har mild hjerteudskæring og der er tykke indlæg i barmen for god pasform. Selve barm-delen er i stærkt polyester og fra taljen og ned, skifter materialet over til gennemsigtig chiffon, som er to lag som er syet på i hver side og som falder asymmetrisk ned over hinanden. Der er lynlås i siden, så troppen er nem at få på og komme ud af igen.

Toppen fås i enten laks, hvid og sort i størrelsen S, M og L og er normal i størrelsen. denne smukke top kan let kombineres til et par jeans eller en fin nederdel.

Information:
Fås i farverne: Laks, Hvid og Sort
Størrelser: S, M og L
Materiale: 100% Polyester
Mærke: Vera & Lucy

11 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super
Hurtig levering God kvalitet Og en Flot kjole
Mie Christensen
DressMe kan jeg varmt anbefale.
Tusind tak for en god handel super butik og smart modetøjfantastisk hurtig levering så det er bestemt ikke sidste gangjeg har handlet der.Trunte...
Larsen Trunte
Hurtig ekspedition
Jeg købte en top som allerede kom dagen efter.Den lever fuldt ud op til billedet og er lige det jeg gik efter.Handler helt sikkert her igen.
Charlotte