Emma Glimmer Pullover

200,00 DKK

-49,00 DKK

249,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Blød og lækker pullover med glimmerdetaljer i materialet. Pulloverne har en fin v-hals og tætsiddende ærmer, som giver de fineste flagermusærmer. Denne jumper er i oversize stil, som passer til stort set alle størrelser. Derfor fås denne pullover i størrelsen onesize, som normalt svarer til 34,36,38. Men er ikke gældende i denne model.

Blusen er længere bagtil, da syningen går op i en spids foran. Den måler fra skulder til toppen af spidsen, 60cm og i siderne og bagtil måler den 80cm, målt fra skulderen. Materialet er dejligt blødt og kradser ikke. Kan let kombineres med enhver form for underdel. Kan let bruges til fest eller til almindelig daglig brug. 

Information:
Fås i farverne: Sort, Guld, Grå, Blå og Brun
Størrelse: Onesize
Materiale: 65% metalliske fibre, 35% akryl

28 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Alt forløb som forventet!
Der er ikke rigtigt noget at skrive, alt var som det kan forventes
Normann P....
Super netbutik
hurtig og let at handle her.varen komme meget hurtigt efter man har betalt
Pernille kjær
Fantastik
De er rigtig hurtige til at sende deres ordre, og jeg syntes bare det hele var rigtig godt,plus der er gratis levering, jeg kan helt sikkert...
Hanan

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.