Sisse Plys Trøje

199,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Lækker og super flot og plysset trøje med lange ærmer. Trøjen er en fin rund hals og er har to rummelige lommer foran. ;Materialet er dejlig blød at have på, samt varm, uden at man er ved at overkoge. På ryggen er der 3 pynteknapper, samt en stor sløjfe, som giver et sødt og anderledes udseende.

Trøjen er lang og er 75cm lang fra skulder til bund og har et indvendigt ærmemålt på 50cm. Størrelsen er onesize, som normalt svarer til XS, S og M, men kan også passes af en L og XL, grundet dets fleksible materiale.

Information:
Fås i farverne: Sort, Beige og Hvid
Størrelse: Onesize
Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
God stil - SUPER SERVICE....
Jeg kan VARMT anbefalde at handle hos dressme.....Tjek produkt udvalget igennem og du vil klart blive "forført" :)
Julie G
Perfekt handel
Købte en top som allerede kom efter 2 dage. Jeg kan bestemt anbefale verdious-wardrope. Meget sikker og hurtig handel. Jeg handler bestemt her...
Tina
Rigtig god!
De er rigtig hurtige til at sende deres ordre, og jeg syntes bare det hele var rigtig godt, jeg kan helt sikkert anbefale Verdious-Wardrobe
Heidi Nissen

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.