Ruby Off Shoulder Top

169,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Sød kort top med off shoulder med god elastik i overdelen, så den kan placeres under skuldrene. Ærmerne hænger i hver sin side og er korte og løsthængende med blonder i enderne. Blonderne er også i bunden af toppen, som giver feminisme og spil til toppen.

Toppen fås i en hvid model og i en sort model, men de begge har hvide blonder i ærmerne og i bunden. Materialet er tyndt og luftigt og især på den hvid model, kan toppen virke en anelse gennemsigtig. Toppen har det fineste blomsterprint, i lyserøde og grønne nuancer.

Information:
Farver: Sort og Hvid
Størrelse: Onesize
Materiale: 95% Polyester, 5% Elastan
Mærke: Italy Moda

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Tilfreds
rigtig tilfreds med både pris, kvalitet og kunde service
Karina Jæger...
Perfekt service
Super service og kort leveringstid
Pernille...
Elsker dressme
Det er super fedt og billig og lækkert tøj også er der fri fragt :) trøv det :)
Diana

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.