Eva Chiffon Bluse

189,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Sort bluse med masser af spil. Halsen er rund og der er en sort blondekant i halsen med knap i nakken. Ærmerne her puffede og fra skuldrene til albuen ca, er ærmet i gennemsigtigt chiffon, som er dobbelt polstret. Fra albuen ca til ærmeenden, er der tætsiddende sort blondestof.

Foran fra skuldrene er der en flæsekant, med blondekant, som går i en bue ned over maven. Blusen fås i S/M og M/L. Kombiner blusen med et par hvide jeans.

Information:
Farve: Sort
Størrelser: S/M - M/L
Materiale: 100% Polyester
Mærke: Mochy Paris

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Kan kun anbefales
levering på under 24 timer lækkert produkt i høj kvalitet, det er ikke sidste gang jeg køber her..
Rikke
Alt forløb som forventet!
Der er ikke rigtigt noget at skrive, alt var som det kan forventes
Normann P....
Fantastisk service :)
Det overraskede mig meget da jeg fik min pakke så hurtigt, og deres størrelse passer bare fuldt ud med det de skriver, jeg har i hverfald kunne...
Kaya

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.