Julegaver kan byttes til og med d. 18/1-2019

Clara Kimono

249,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super fin og flot kimono. Kimonoen er lang og har slids bagpå og lange løse ærmer. Der medfølger et bindebælte, som man kan binde om livet, hvis man ønsker den mere tætsiddende. Denne fine kimono er sort med et unikt og sommerligt print. Den har et blomsterprint med store gule og lidt hvide blomster med grønne stilke og blade. Den gule farve passer super godt i kontrast med den sorte farve.

Kimonoen er ca 119cm lang. Modellen har en top, leggings og sandaler på. Men du kan let kombinere dit eget outfit.

Information:
Farve: Sort med gul
Størrelse: S/M - M/L
Materiale: 100% Polyester
Mærke: Orcelly

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Perfekt
Jeg havde nogle problemer angående noget tøj. Og jeg kontaktede Nanna Petterson.Og det var høflige og hurtige svar.Meget hurtig levering. Og ikke...
Mille Jensen
Altid hurtig
man bestiller en vare og man får hvad man bestiller hurtig og altid som man forventer af god kvalitet
martha
God og hurtig service.
Flot tøj og god og hurtig service! Kan klart anbefales😊
Sabina Mittag

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.