Clara Kimono

249,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super fin og flot kimono. Kimonoen er lang og har slids bagpå og lange løse ærmer. Der medfølger et bindebælte, som man kan binde om livet, hvis man ønsker den mere tætsiddende. Denne fine kimono er sort med et unikt og sommerligt print. Den har et blomsterprint med store gule og lidt hvide blomster med grønne stilke og blade. Den gule farve passer super godt i kontrast med den sorte farve.

Kimonoen er ca 119cm lang. Modellen har en top, leggings og sandaler på. Men du kan let kombinere dit eget outfit.

Information:
Farve: Sort med gul
Størrelse: S/M - M/L
Materiale: 100% Polyester
Mærke: Orcelly

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Kan kun anbefales
levering på under 24 timer lækkert produkt i høj kvalitet, det er ikke sidste gang jeg køber her..
Rikke
Perfekt
Bestilte kjolen torsdag aften og allerede fredag eftermiddag var kjolen der. Kjolen var helt perfekt og der var intet galt. Jeg har været 110%...
Pernille...
Super!
Det gik hurtigt og der var ingen problemer, vil helt klart bestille herinde fra igen! Tak for en super service!
Janni Thomsen

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.