Eliza Kimono

229,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Fin mellemlang og farverig kimono med store åbne, korte ærmer. Kimonoen fås i en sort model og i en hvid model. Begge modeller er farverige og friske, og har en indbygget flettet snor i taljen og i enderne er der forskellige farvede pompoms, som er en sød lille detalje.

Den er 94cm lang fra skulder til bund, målt på en S/M. Kan let kombineres med en top indenunder og et par shorts eller leggings. Sågar er den ideel at have på på stranden.

Information:
Farver: Sort - Hvid
Størrelser: S/M - M/L
Materiale: 100% Viskose

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Køb af tøj
Super hjemmeside og hurtig levering. Alt levede op til forventningerne.Kan klart anbefales
Pia Rasmussen
Super udvalg og god service.
Jeg bestilte en jakke til et familiemedlem, og alt gik som forventet (meget godt)! Produktet var som forventet og leveringen var som lovet. Alt i...
Lasse Kjær
Perfekt service
Super service og kort leveringstid
Pernille...

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.