Eliza Kimono

229,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Fin mellemlang og farverig kimono med store åbne, korte ærmer. Kimonoen fås i en sort model og i en hvid model. Begge modeller er farverige og friske, og har en indbygget flettet snor i taljen og i enderne er der forskellige farvede pompoms, som er en sød lille detalje.

Den er 94cm lang fra skulder til bund, målt på en S/M. Kan let kombineres med en top indenunder og et par shorts eller leggings. Sågar er den ideel at have på på stranden.

Information:
Farver: Sort - Hvid
Størrelser: S/M - M/L
Materiale: 100% Viskose

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Gode produkter til super gode priser.
Jeg bestilte 2 kjoler hos Verdious-Wardrobe og allerede dagen efter havde jeg modtaget det. Der er ikke noget bedre end at få hvad du har bestilt...
Sofie
Optimalt :)
Billigt tøj, fin kvalitet og hurtig levering. Jeg er en meget tilfreds kunde.
Rikke
Super service
hurtig levering, fed kjole, som dog desværre havde en fejl, men ingen problem med at få penge retur. det er langt fra sidste gang jeg har handlet der.
Rikke Schmidt

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.