Lilly Bluse

189,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super fin bluse i tyndt, crepet materiale. Blusen har en dyb v-hals med krydsende stropper, som giver spil til den ellers simple overdel. Ærmerne er lange og har manchetter i enderne med stof-ender, som skal bindes om håndleddet.

Blusen fås i to forskellige prints. Den ene er mere farverig end den anden. Den pinke har tydelige blomsterprint i pink, orange med grønne detaljer. Den hvide model er mere diskret i printet, da den har diskrete blomstermotiver med detaljer i blå og røde farver.

Modellen er fotograferet i S/M og har sorte leggings på.

Information:
Farver: Pink og Hvid
Størrelser: S/M - L/XL
Materiale: 100% Polyester

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Fin og hurtig service
Har kun haft gode oplevelser hos dress me. God og hurtig handel, fine varer og gode priser.
Mira
Den fedeste hjemmeside!!
Har købt den fedeste jakke til ingen penge, fri og hurtig fragt! :D
Tenna...
Super netbutik
hurtig og let at handle her.varen komme meget hurtigt efter man har betalt
Pernille kjær

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.