Sally Top

189,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super sød top som fås i en hvid og sort model med rosafarvede blomstermotiver og grønne blade. Toppen har tynde justerbare stropper. Der er elastik i taljen, som fremhæver barmen og giver en god facon. Den har en fin rund hals og i midten er der en lille lynlås, som kan åbnes.

Der er to frill lag i kanten, som giver et godt spil. Denne fine sommertop kan kombineres med et par shortsjeans eller andet i tilsvarende farver. Materialet er tyndt og luftigt, genialt til varme sommerdage.

Information:
Farver: Sort - Hvid
Størrelse: S/M - M/L
Materiale: 100% Viskose
Mærke: Orcelly

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super Service
Jeg kendte ikke siden, før jeg bestilte...Men jeg kan kun anbefale andre at handle her..Behandlingen er så venlig, og de er enormt hurtige til at...
Sanne
Festkjole
Hurtig levering, og super flot kjole, der helt igennem levede op til forventningerne. De bedste anbefalinger herfra.
Gitte
Kan kun anbefales.
Supergod hjemmeside. Hurtig levering. Kun positiv her fra.
CAROLINE

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.