Maja Kimono

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Lang kimono i lækkert, blødt kvalitet. Kimonoen fås i 3 forskellige farver, blå, hvid og sort. De alle har farverigt blomstermotiver, 3/4 ærmer og er åben foran. Den fås i størrelsen onesize, som svarer til XS, S og M, men grundets dens facon kan den passes af stort set alle størrelser.

Denne unikke og flotte kimono måler 136cm. Modellen er 164cm høj og har en hvid kjole indenunder.

Information:
Farver: Blå - Hvid - Sort
Størrelse: Onesize
Materiale: 97% Polyester - 3% Elastan

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Kanon virksomhed
Kanon service, svare hurtigt, hurtigt levering og super fedt tøj. Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Maria
God stil - SUPER SERVICE....
Jeg kan VARMT anbefalde at handle hos dressme.....Tjek produkt udvalget igennem og du vil klart blive "forført" :)
Julie G
Hurtig levering og god service
jeg bestilte 2 varer ved Verdious´Wardrobe og modtog varene 2 dage senere. Jeg må nok sige at jeg var positiv overrasket.MariemeHumlebæk
marieme

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.