Maja Kimono

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Lang kimono i lækkert, blødt kvalitet. Kimonoen fås i 3 forskellige farver, blå, hvid og sort. De alle har farverigt blomstermotiver, 3/4 ærmer og er åben foran. Den fås i størrelsen onesize, som svarer til XS, S og M, men grundets dens facon kan den passes af stort set alle størrelser.

Denne unikke og flotte kimono måler 136cm. Modellen er 164cm høj og har en hvid kjole indenunder.

Information:
Farver: Blå - Hvid - Sort
Størrelse: Onesize
Materiale: 97% Polyester - 3% Elastan

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Fremragende og hurtig service
Bestilte min kones julegave der onsdag eftermiddag og torsdag formiddag kom posten med pakken. Imponerende må jeg sige. Handler der helt klart igen.
Kristian...
Super service
Bestilte et par støvler til kone tirsdag og et onsdag aften kl 17og begge par kom torsdag det er service på høj pland
Allan Mou...
Super god service :)
Man får rigtig god service, både med hensyn til spørgsmål. Eller hvis man sender tilbage. Har aldrig handlet et sted med så hjælpsomme personer som...
Line...

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.