Acella Skjorte

189,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Sort skjorte med lange ærmer med manchetter i enderne. Kan smøres op som modellen har gjort på billedet. Modellen er 164cm høj og har skjorten på i small. Den fås også i medium og large. Men den er lidt til den store side. Ellers ganske fin og i afslappet stil.

Materialet er tyndt og lækkert. Den har det skønneste og mest livlige print, som udstråler liv og glæde. Kan kombineres med alle slags underdele.

Information:
Farve: Sort m. print
Størrelse: S - M - L
Materiale: 100% Rayon
Mærke: Queen's

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super fin service!
Jeg har netop købt en kjole hos jer til 300 kr, rigtig god service via email korrespondence og hurtig levering :-)
Sanne Nielsen
God kvalitet til fornuftig pris, hurtig levering.
Hurtig levering, flotte varer.
Cristina...
Top 👌
Super service og hurtig levering .
Denise Jensen

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.