Julegaver kan byttes til og med d. 18/1-2019

Acella Skjorte

189,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Sort skjorte med lange ærmer med manchetter i enderne. Kan smøres op som modellen har gjort på billedet. Modellen er 164cm høj og har skjorten på i small. Den fås også i medium og large. Men den er lidt til den store side. Ellers ganske fin og i afslappet stil.

Materialet er tyndt og lækkert. Den har det skønneste og mest livlige print, som udstråler liv og glæde. Kan kombineres med alle slags underdele.

Information:
Farve: Sort m. print
Størrelse: S - M - L
Materiale: 100% Rayon
Mærke: Queen's

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super hurtig levering
Meget hurtig levering som lovet
Jeanette
Hurtig levering & super kvalitet!
Der gik ikke særlig lang tid, fra min bestilling, til den fine pakke var ude foran mit hus :) Der ud over, var kvaliteten super god og super lækker!
Maria
Flotte sko og hurtig levering
Fandt nogen fede stiletter på tilbud, dagen efter modtog jeg dem med posten, her handler jeg med glæde igen.
Maibritt...

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.