Miss Eleven Cardigan

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super lækker og varm cardigan med internt mønster i materialet. Cardiganen har lange ærmer og hætte og er åben foran med store rummelige lommer i hver side. Den er i størrelsen onesize, men grundet dens facon, kan den stort set passes af alle størrelser.

Modellen er 164 høj og bruger normalt XS/S. Indenunder cardiganen har hun en top på og et par stramme jeans og sneakers for at gøre looket helt perfekt.

Information:
Farver: Sort, Grå og Støvet Rosa
Størrelse: Onesize
Materiale: 70% Akryl, 30% polyester

28 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Kan kun anbefales
levering på under 24 timer lækkert produkt i høj kvalitet, det er ikke sidste gang jeg køber her..
Rikke
Kanon :)
Kvalitet & pasform i top. hurtig levering :) Har handlet der en del gange, priserne er perfekte :)
Simone Larsen
Fantastik
De er rigtig hurtige til at sende deres ordre, og jeg syntes bare det hele var rigtig godt,plus der er gratis levering, jeg kan helt sikkert...
Hanan

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.