Miss Eleven Cardigan

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super lækker og varm cardigan med internt mønster i materialet. Cardiganen har lange ærmer og hætte og er åben foran med store rummelige lommer i hver side. Den er i størrelsen onesize, men grundet dens facon, kan den stort set passes af alle størrelser.

Modellen er 164 høj og bruger normalt XS/S. Indenunder cardiganen har hun en top på og et par stramme jeans og sneakers for at gøre looket helt perfekt.

Information:
Farver: Sort, Grå og Støvet Rosa
Størrelse: Onesize
Materiale: 70% Akryl, 30% polyester

29 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super :o)
Har købt tøj der nogle gange og har ingen klager..Modtager varerne hurtigt og de er flotte :)
Cecilie...
Handler gerne på Dressme igen
Intet og sætte en finger på, 1. gangskøber ved Dressme. God og overskuelig website, super hurtig levering.
Tina Luther...
Service
Virkelig god service og mega hurtig levering
Kate Nielsen

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.