Luna Chiffon Kimono

229,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Lang g smuk kimono i gennemsigtig fin chiffon. Kimonoen har lange ærmer med elastik i enderne, så ærmerne får en poset facon. Der er indbygget snor i taljen, som bindes foran, som giver en god facon. I kanten foran er der små runde vævet knopper, som giver lidt spil til den ellers simple kimono.

Størrelsen er onesize, og tilpasser enhver størrelse. Underdelen har høje slidser i hver side, som giver en god bevægelighed. Vælg mellem flere flotte farver.

Information:
Fås i Farverne: Hvid - Bordeaux rød - Sort - Blå - Støvet Rosa
Størrelse: Onesize
Materiale: 95% polyester - 5% Elastan
Mærke: Marque

28 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Meget fin service
Hurtig levering, fin vare og ualmindelig god service ifb. med ombytning. Glæder mig til at handle her igen :-)
Lisbeth Kragh
Nemt og hurtigt
Jeg har købt en fødselsdagsgave til min søster, og det hele er gået smertefrit. Hurtig levering, lækkert tøj og nem ombytning med vedlagte pakkelabel.
Tim Petersson
I top
super hurtig levering
jane jacobsen

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.