Luna Chiffon Kimono

229,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Lang g smuk kimono i gennemsigtig fin chiffon. Kimonoen har lange ærmer med elastik i enderne, så ærmerne får en poset facon. Der er indbygget snor i taljen, som bindes foran, som giver en god facon. I kanten foran er der små runde vævet knopper, som giver lidt spil til den ellers simple kimono.

Størrelsen er onesize, og tilpasser enhver størrelse. Underdelen har høje slidser i hver side, som giver en god bevægelighed. Vælg mellem flere flotte farver.

Information:
Fås i Farverne: Hvid - Bordeaux rød - Sort - Blå - Støvet Rosa
Størrelse: Onesize
Materiale: 95% polyester - 5% Elastan
Mærke: Marque

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Kanon virksomhed
Kanon service, svare hurtigt, hurtigt levering og super fedt tøj. Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Maria
Perfekt netbutik
Verdious super fedt tøj og rimlig pris, og en hurtig levering det kan ik blive bedre. Det er ik sidste gang jeg handler her.
Maria Tokarska
Super handel
Hurtig handel. Fik mine vare inden for et par dage efter jeg havde bestilt. Kan varmt anbefales herfra
Jannie D...

Denne overordnede kategori finder du alle former for overdele, hvis du ikke lige ved om det skal være en top uden ærmer, eller om det skal være en bluse med lange ærmer, så finder du både det ene og det andet i denne hovedkategori. På den måde, kan man nemt få et overblik over vores store sortiment og brede udvalg.

Du kan finde alt lige fra det enkle, som en bluse med lange ærmer og rund hals til det mere specielle med blonder, nitter, diverse udskæringer forskellige steder mm. Du finder det hele på DressMe.dk, hvortil du også får gratis levering, hvis du vælger at få det sendt til dit lokale posthus. Ønsker du det hjem til er levering fra 39kr.