Lea Wedges

79,60 DKK

-60%

199,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Virkelige fede wedges med peep toe, som betyder at der er hul til tåspidserne. Der er et fint hullet, net-materiale om selve foden, som gør dem transparente og unikke. Sandalen sidder fast på foden da der er rem med spænde om hælen. Sandalerne er ekstrem høje og feminine og har en højde på hele 10,5cm og en grundhøjde på 2cm. Fodsålen er lysebrun og er blød og har en god komfort. På ydersålen har hælen er der blødt stofmateriale, som giver et godt spil. Sålen under skoen er af naturgummi.

Dette er en dejlig og flot, ikke mindst feminin sandal til sommeren, som passer perfekt til en lang kjole. Selvom de virker høje, så er de ret lette at gå i, selvom man ikke er vant til høje sko, fordi de sidder fast om foden, og giver en god komfort.

Information:
Farve: Sort, Hvid og Beige
Størrelse: 36, 37, 38, 39, 40 og 41
Materiale: Kunstskind
Snude: Rund
Hælhøjde: 10,5cm
Plateau-højde: 2cm

17 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
God service :)
Rigtig god service, man bestille der går få dage så har mm kjolen i hånden og den er rigtig godt pakket ind og intet man kan klage over :)
Michelle...
Kan 100% anbefales
Fantastisk kundeservice, gode priser, hurtig levering, tøjet lever op til forventningerne. Har handlet der en masse gange og kommer jeg helt...
Nathasia
Dressme opfylder hvad du har brug for !!
Jeg fortryder ikke at handle med Dressme, de har gode og stilet tøj.De opfylder leveringstiden og man kan stole på dem
Nukannguaq...