Mulanka Vinterstøvle

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super fin og flot vinterstøvle i ruskind med rund snude og højt skaft. Skaftet er pyntet med de mest skinnende similisten som er runde og stjerneformet. Pynten giver støvlen et godt spil, så det ikke bare er en støvle, men en flot støvle.

Støvlen er kraftigt fóret i plys, som holder din fødder varme i den kolde vintertid. Bagsiden af skoen er for sig selv, men holdes fast ved hjælp af et bredt satinbånd, som bindes til en sløjfe. Sålen er af naturgummi, som er slidstærkt og har riller i bunden, så man bedre står fast på jorden.

Denne fine Mulanka vinterstøvle har en plateauhæl, som er 2,6cm i spidsen og 3,7cm i hælen.

Information:
Fås i farverne: Sort - Grå - Khaki
Fås i størrelserne: 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41
Materiale: Ruskind

Indvendige vejledende mål:
str. 36 - 23,5
str. 37 - 24
str. 38 - 24,5
str. 39 - 25,5
str. 40 - 25
str. 41 - 26,6

19 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Professionel service
Verdious kan jeg kun anbefale! Skøn tøj! Sikker handel! Hurtig levering!
Mariejo...
Kjole mv.
Hurtig levering og god service. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Anja
Super udvalg og god service.
Jeg bestilte en jakke til et familiemedlem, og alt gik som forventet (meget godt)! Produktet var som forventet og leveringen var som lovet. Alt i...
Lasse Kjær

På denne side har vi et stort udvalg af fodtøj, ballerinaer, sandaler, stiletter og støvler. Herunder Sko, kan du finde diverse fritidssko, wedges mm. Sko er vigtigt i en kvindes liv og man kan bare ikke få nok at sko. Desuden er det vigtigt for ens fod og holdning, at man finder det rette fodtøj.
Når du tager et kig på de forskellige produkter, vil du måske hurtigt ligge mærke til den lave pris, det er nemlig noget, vi vægter højt. Udover den lave pris er service også en af de ting, vi gerne vil prale lidt med - På Trustpilot kan du se at vores kunder er enige.

Sko og støvler i højeste kvalitet

Vi vægter kvaliteten af produkter utrolig højt, og alle produkterne indenfor “sko og støvler” kategorien er selvfølgelig ikke en undtagelse. Vi tror på, at kundetilfredsheden er højest, når man ved, at man køber produkter af høj kvalitet, men stadig ikke skal betale en bondegård for dem. I takt med dette tilbyder vi også gratis fragt, uanset hvor meget du køber, og uanset hvor du bor henne, i Danmark. Vores sko og støvler kommer fra flere steder i verden, da vi har udplukket de producenter, vi mener kan stå inde for den høje kvalitet, og samtidig levere nogen fede designs.

Både til hverdag og fest

Hverdagstøj behøves hverken være kedeligt, eller være af dårlig kvalitet - Og det er vores sko og støvler et glimrende eksempel på. Vi har flere forskellige modeller, som både kan bruges til hverdag og fest, og fælles for alle produkterne er, at de er super kvalitet, og samtidig har en god pris. Nogen af vores sko passer måske mere til fest end hverdag, men hvorfor ikke peppe hverdags-looket op en gang imellem? Det eneste der kan ske er, at du får lidt ekstra opmærksomhed, nu hvor du har gjort lidt mere ud af dig selv.

DressMe leverer fantastisk service

Hvis du har kigget vores sortiment igennem, men stadig har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vægter kundeservice meget højt, og bestræber os på, at svare din besked så hurtigt som muligt, hvad enten du har sendt os en mail, eller kontaktet os via vores chat nederst i højre hjørne. På Trustpilot kan man bedømme virksomheder, alt efter hvor god en service de har, og hvis du tager et kort kig på vores profil derinde, vil du se at næsten kun har 5 stjernet anmeldelser.