Claudia Fleece Vest

200,00 DKK

-49,00 DKK

249,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Beskrivelse:

Virkelig fed vest i trenchcoat-stil, blot uden ærmer. Vesten er i et lækkert, blødt materiale, som også varmer om skuldrene. Den er som sagt uden ærmer, men har en bred, stor krave, som falder udover skuldrene, som en ekstra polstring. Det er bæltestopper i taljen, til stofbæltet i selvsamme materiale, som også medfølger. Når bæltet bindes i taljen, fremhæver det figur. Der er lommer i siderne, i bunden af vesten. Den måler ca 85cm fra skuldrene og ned til bunden. Størrelsen er onesiize, men da den model ikke er figursyet, og blot skal sidde løst, kan stort set alle størrelser passe denne smukke Claudia Trenchcoat Vest. Man kan nemlig også selv justere hvordan den skal sidde over maven, ved hjælp af bæltet. Se flere sommerjakker her. Kombiner vesten som Vanessa med vores Cecilie Jeans, Alba Overknees, samt Laureen Bodysuit indenunder.

Information:Farve: Sort, Hvid og BeigeStørrelse: OnesizeMateriale: 70% Wool, 30% Viskose

14 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super service
Hurtig levering og en service ud over det normale. Kan kun anbefale VW ;-)
Henrik
Ingen problemer her
Jeg købte en jakke og fik den leveret hurtigt og uden problemer. Ville godt handle her igen.
Jørgensen
Super!
Det gik hurtigt og der var ingen problemer, vil helt klart bestille herinde fra igen! Tak for en super service!
Janni Thomsen

Når vi nærmer os sommermånederne, drømmer vi alle om sol, sommer og varme, og ikke mindst en skyfri himmel. Desværre er den danske sommer ofte lunefuld, og så er det rigtig godt at garderoben er forberedt på at håndtere lidt af hvert. Hos DressMe finder du et lækkert udvalg af billige sommerjakker, hvor der er noget for enhver smag. Lige meget om du foretrækker festlige, stilrene eller afslappede model kan vi tilbyde jakker, der passer til dig og det du godt kan lide.

Lige meget hvor du tager hen i Danmark, så kommer du aldrig langt væk fra kysten. Og selvom sæsonen siger sommer, så betyder det desværre også, at Danmark til tider kan være kølig og blæsende i sommerhalvåret, hvor det vil være ideelt at have noget let om sig.

Regnskyerne holder sig bestemt heller ikke væk, bare fordi det er sommer.  Og når man kombinerer det med den uforudsigelighed, som det danske vejr ofte har, så får man en cocktail, hvor man skal være forberedt på lidt af hvert fra vejrets side. Derfor er det en rigtig god idé at eje en eller flere sommerjakker. De betegnes ofte som tynde, modsætning til vinterjakker, og luftige, så de ikke bliver kvælende have på på varme dage, men samtidig kan skærme lidt for vind og vejr.

Visse sommerjakker er desuden næsten uundværlig til sommermorgner og aftner, hvor solen er væk og alt bliver mere køligt. Husk på, at selvom det er sommer, så kan man stadig blive syg, hvis man bliver for kold.

Er det forskel på sommerjakker?

Ja, i bund og bund er der. Hvis du har en smal talje eller generelt en flot figur, er det helt oplagt at vælge en af vores smukke, figursyede sommerjakker, som virkelig fremhæver dine bedste sider. Om sommeren går man altid noget lettere påklædt, så figursyede sommerjakker vil ikke være en gene selvom de sidder tæt. I de kolde måneder kan det være en fordel at vælge en lidt løsere jakke, så der er plads til det tykke vintertøj. Dette er selvfølgelig ikke så relevant i forhold til sommerjakker, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du brænder for at få en, der er figursyet.

Hvis du ikke bryder dig om tætsiddende eller figursyede sommerjakker, så har vi her hos DressMe også et bredt udvalg af jakker, der sidder mere løst. Fordelen ved at vælge er løs model er, at det er nemmere at ånde i den. Samtidig kan du også sagtens vise sin figur, selvom den sidder løst.

Stort udvalg af sommerjakker

Vi har en håndplukket udvalg som vi finder stilfulde, elegante og i høj kvalitet. Du kan finde alt lige fra bomberjakker og denimjakker. Du vil derfor finde et differentieret udvalg, så du kan finde lige nøjagtig den type af sommerjakker, som du er på jagt efter.

Sommerjakker kan også ideelt bruges til festlige lejligheder, hvor man ikke føler at en vinterjakke, er passende at have på udover sin fine kjole. Derfor kan vores sommerjakker dække dine bare skuldre, holde den værste kulde ude og samtidig får dig til at se godt ud.