Samia Jakke

229,00 DKK

Ny vare

Flot og let polstret sommerjakke i quiltet, feminint mønster. Jakken har lange ærmer, lynlås foran, som kan lynes helt op til den mellemhøje krave. Der er snydelommer foran. Denne Samia jakke har lækkert og blødt fyld og er egnet som sommerjakke, eller som en jakke til det lidt varmere vejr i efter- og forår-sæsonen. Jakken er tynd men dejlig at have på, da den er let og i et behageligt materiale. Materialet er åndbart og funktionelt.

Modellen er i den korte model og passer perfekt til et par tætsiddende jeans og smarte støvler. Bemærk! Jakken er lille i størrelsen. Derfor anbefales det, at vælge 1-2 størrelse større end du normalt bruger i jakker. Hvis du fx. bruger M normalt, så skal du vælge L - hvis du vil have den tætsiddende, eller XL - hvis du vil have den mere løstsiddende.

Information:
Farve: Sort, Rød, Grøn, Blå og Beige
Størrelse: S, M, L, XL, XXL
Materiale: 75% Polyester, 25% Bomuld
Mærke: Ganeder

13 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Fantastisk service :)
Det overraskede mig meget da jeg fik min pakke så hurtigt, og deres størrelse passer bare fuldt ud med det de skriver, jeg har i hverfald kunne...
Kaya
Super service
hurtig levering, fed kjole, som dog desværre havde en fejl, men ingen problem med at få penge retur. det er langt fra sidste gang jeg har handlet der.
Rikke Schmidt
Super betjening
tre sølv tank toppe og to gul.
heidi