Kaucla Blonde Top

189,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Super flot og feminin top i tyndt og lettere gennemsigtigt chiffon-materiale foran. Modellen er ærmeløs og i oversize stil, som betyder at den er løstsiddende. Den er kortere foran, hvor den blot måler 56cm, hvor den måler 82cm bagtil. Øverst foran, er toppen pyntet med sorte blonder med læderlook, og med net-detaljer, som giver et godt spil. Ryggen er af blødt, har i midten en lodret blondekant, som går fra nakken og helt ned til bunden.

Denne Kaucla Blondetop er en genialt top til fest, som kan kombineres med jeans, leggings eller sågar nederdel. Den er super elegant, og smuk at se på, da chiffon-materialet foran, samt satin-materialet på ryggen giver en en skinnende effekt. Den fås i S, M og L, og er normale i størrelsen. Der er lynlås i venstre side af toppen, så man nemmere kan få toppen af og på.

Information:
Farve: Sort, Hvid og Beige
Størrelse: S, M og L
Materiale: 95% Polyester, 5% Bomuld
Mærke: Kaucla

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Super handel
Nemt og hurtig leveringAnbefales bestemt
Kristina
Helt super handel
Alt iorden. Hurtig med at få varen sendt og tøjet er i som forventet og god kvalitet
Camilla
Jeg er super godt til freds med handlen
Jeg er super godt tilfreds med handlen og mine valg af tøjet og jeg vil rigtig gerne handle her igen.....
Jane fich

Se lige vores udvalg i toppe. Du finder lige præcis den top, der passer til din personlige stil og dit humør. Er du på jagt efter noget nyt til din dagligdags garderobe, eller går du efter en top, som gør dig til stjernen ved den næste fest? Vi har moderigtige toppe til alle kvinder, der går op i deres personlige fremtoning. Så uanset om du er til det vilde eller til det mere afdæmpede, så har vi et bud på din næste top. Hvilken af disse toppe kan du bedst se dig selv i? Bestil den i dag – og få den leveret i morgen.

Toppe til enhver lejlighed

En smart top tilfører dit look et personligt præg. Til det klassiske look kan du vælge en enkel top, der signalerer god stil og professionalisme. Skal det være lidt vildere, så sæt lidt go i et klassisk sæt med en top i en herlig pangfarve. Når du skal til fest, giver du den hele armen med en fræk top, som understreger dine feminine kurver. Den samme top kan ofte bruges både til hverdag og fest. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette tilbehør i form af smykker og tørklæder for at gå fra kontormus til dansemadonna.

Vælg den rigtige top

Vær ikke bange for at vælge en ny top. Du skal bare vælge en top, der passer til din kropstype. Hvis du har en topmave, som du gerne vil skjule, så sørg for at vælge en top, der sidder løst omkring maven. Sørg for, at der i stedet er fokus på dine bryster med en dyb udskæring eller en sjov detalje ved kraven. Har du timeglasfacon, vil det klæde dig med en stram eller figursyet top, der fremhæver dine kurver. Toppen skal helst være så lang, at den slutter under hoften, og hvis den har ærmer, må de gerne tiltrække sig opmærksomheden. Er ende og lår dit svage punkt, skal du vælge en stroptop eller en top i et flagrende materiale, så din nederste del af kroppen ikke ser så bastant ud. Har du derimod slanke hofter samt brede skuldre og store bryster, kan du bryde den massive overkrop med en dyb v-udskæring, halterneck eller en slå-om-bluse. Du kan sagtens bære toppe med flotte mønstre og flere farver. Mangler du både til gården og gaden, gør det ikke noget. Hop i en top med skød og læg, så du får lidt facon, og vær ikke bange for at vise lidt maveskind.

Trygt at handle på DressMe

Med en godkendelse af e-handelsfonden og gode anmeldelser på Trustpilot er vi et pålideligt og professionelt firma, hvor du trygt kan handle toppe online. Det er bekvemt for dig at udvælge toppe og andet tøj derhjemme og få tøjet tilsendt gratis indenfor en dag eller to. Du skal ikke stresse i et prøverum, men kan tage dig den tid, som du har brug for. Hvis du er i tvivl om noget, kan du fange os på chatten eller sende os en e-mail. Hos DressMe lægger vi vægt på at give dit en positiv købsoplevelse.