Alexia Blondetop

179,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Enkel, unik og smart top som er ærmeløs. Materialet er i et meleret udseende og dejligt blødt. Overdelen foran har et fint hjerteformet udskæring, som dækker barmen. Udover dette har toppen fint og hullet blonder, som giver toppen en almindelig rund hals, og går ned i en spids. Desuden er der 4 marmorfarvede knapper i halsen.

Denne Alexia top har det samme broderi på ryggen, som blotter det halve af ryggen, og ligeledes går ned i en spids. Længden fra skulder til bund er 69cm. Og fra armhule til armhule 38cm (målt i flad tilstand) - Størrelsen er Onesize, som svarer til 34, 36 og 38, og er tilsvarende. Materialet har stretch i sig og kan give sig lidt. Fuldend looket med et par tætsiddende leggings.

Information:
Farve: Grå, Lyserød, Beige, Sort, Blå(mint)
Størrelse: Onesize
Materiale: 80% Polyester & 20% Hør

30 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Anbefales :-)
2 dage fra bestilling til levering. Kan anbefales.
BN
Hurtig levering.
fin vare til en fin pris :)
trine...
Super!
Det gik hurtigt og der var ingen problemer, vil helt klart bestille herinde fra igen! Tak for en super service!
Janni Thomsen

Se lige vores udvalg i toppe. Du finder lige præcis den top, der passer til din personlige stil og dit humør. Er du på jagt efter noget nyt til din dagligdags garderobe, eller går du efter en top, som gør dig til stjernen ved den næste fest? Vi har moderigtige toppe til alle kvinder, der går op i deres personlige fremtoning. Så uanset om du er til det vilde eller til det mere afdæmpede, så har vi et bud på din næste top. Hvilken af disse toppe kan du bedst se dig selv i? Bestil den i dag – og få den leveret i morgen.

Toppe til enhver lejlighed

En smart top tilfører dit look et personligt præg. Til det klassiske look kan du vælge en enkel top, der signalerer god stil og professionalisme. Skal det være lidt vildere, så sæt lidt go i et klassisk sæt med en top i en herlig pangfarve. Når du skal til fest, giver du den hele armen med en fræk top, som understreger dine feminine kurver. Den samme top kan ofte bruges både til hverdag og fest. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette tilbehør i form af smykker og tørklæder for at gå fra kontormus til dansemadonna.

Vælg den rigtige top

Vær ikke bange for at vælge en ny top. Du skal bare vælge en top, der passer til din kropstype. Hvis du har en topmave, som du gerne vil skjule, så sørg for at vælge en top, der sidder løst omkring maven. Sørg for, at der i stedet er fokus på dine bryster med en dyb udskæring eller en sjov detalje ved kraven. Har du timeglasfacon, vil det klæde dig med en stram eller figursyet top, der fremhæver dine kurver. Toppen skal helst være så lang, at den slutter under hoften, og hvis den har ærmer, må de gerne tiltrække sig opmærksomheden. Er ende og lår dit svage punkt, skal du vælge en stroptop eller en top i et flagrende materiale, så din nederste del af kroppen ikke ser så bastant ud. Har du derimod slanke hofter samt brede skuldre og store bryster, kan du bryde den massive overkrop med en dyb v-udskæring, halterneck eller en slå-om-bluse. Du kan sagtens bære toppe med flotte mønstre og flere farver. Mangler du både til gården og gaden, gør det ikke noget. Hop i en top med skød og læg, så du får lidt facon, og vær ikke bange for at vise lidt maveskind.

Trygt at handle på DressMe

Med en godkendelse af e-handelsfonden og gode anmeldelser på Trustpilot er vi et pålideligt og professionelt firma, hvor du trygt kan handle toppe online. Det er bekvemt for dig at udvælge toppe og andet tøj derhjemme og få tøjet tilsendt gratis indenfor en dag eller to. Du skal ikke stresse i et prøverum, men kan tage dig den tid, som du har brug for. Hvis du er i tvivl om noget, kan du fange os på chatten eller sende os en e-mail. Hos DressMe lægger vi vægt på at give dit en positiv købsoplevelse.