Scarlet Jeans

299,00 DKK

Levering: 1-2 hverdage

Ny vare

Lyseblå jeans med huller på forsiden. Inde i hullerne er der fóret med blødt sølv-net-tråd. Jeanse lukkes foran med knap og lynlås. Der er lommer i siderne og 5-punktslommer bagpå. Der er god elastik i livet og taljen har selvsamme sølv-materiale.

På lommerne er der sølvnitter i hver hjørne. På den venstre lomme er der små stjernemotiver og den anden lomme har 2 kæder fra den ene nit til den anden. Den ene kæde er normal og lang, den andne er korter og har kugler og smiley'er som vedhæng.

Information:
Farve: Lyseblå
Størrelser: XS - S - M - L og XL
Materiale: 95% Bomuld - 5% Elastan
Mærke: Reality Jeans

20 andre varer i samme kategori

Vores kunder siger
Perfekt
Bestilte kjolen torsdag aften og allerede fredag eftermiddag var kjolen der. Kjolen var helt perfekt og der var intet galt. Jeg har været 110%...
Pernille...
Perfekt
Jeg havde nogle problemer angående noget tøj. Og jeg kontaktede Nanna Petterson.Og det var høflige og hurtige svar.Meget hurtig levering. Og ikke...
Mille Jensen
Super betjening
tre sølv tank toppe og to gul.
heidi

Her finder du alle slags for underdele, som lange bukser, tætsiddende jeans, knickers, leggings og shorts, sågar buksedragter. Alle underdelene passer til en slags overdel.  I underdelens undermenu kan du finde lige det du leder efter. Benyt dig af vores gratis fragt til dit lokale posthus - Bestil online i dag og få leveret i morgen.