Knickers

  Når sommeren er over Danmark, så er det bare med at smutte i knickers’ne og nyde det gode vejr. I den danske forsommer og sensommer kan det godt være for koldt at gå i shorts, og her er det virkelig lækkert med et stort udvalg i knickers, man kan bruge i stedet for. I vores udvalg har vi fokus på stof knickers, så du ikke kommer til at svede i dem, selvom vejret måske skulle overraske. Vores udvalg er meget forskelligt, så det handler bare om, at finde den model der passer bedst til dig.

  [del]

  Historien om knickers

  Knickers er en sammentrækning af ordet “knickerbockers”, og er egentlig en trend, der stammer fra Holland, tilbage til dengang hvor hollændere gik i lignende bukser, i bondefaget. Nu til dags er det blevet meget mere moderigtigt, at gå med denne type bukser, og specielt knickers til kvinder er blevet populært indenfor den seneste tid. En af de rigtige gode ting ved dem er blandt andet, at de kan bruges på den tid af året, hvor bukser er for varme at have på, og shorts er for kolde at have på, og i Danmark er denne periode faktisk forholdvis lang.

  Hvad er forskellen til shorts?

  Kort sagt: Længden. Der findes som hovedregel tre forskellige længder for bukser: Shorts, knickers og almindelige bukser. Bukser går helt ned til foden, knickers går til under knæet og shorts går til over knæet (der er rent faktisk en stor forskel). Selvfølgelig er det forskelligt hvordan mærkerne betegner bukser, knickers og shorts, og derfor er det også vigtigt at du husker at tjekke længden, når du kigger efter dem online. Du kan se vores udvalg af shorts her

  Shorts er sporty

  Mange mener, at knickers generelt er meget afslappede i forhold til shorts, som for det meste er mere sporty i det. Det mener vi er forkert. Hos DressMe har vi både smarte, trendy og moderigtige, men du vil have et afslappede par, er det selvfølgelig også muligt. Uanset om du er til sport, afslappet eller stilrent, så kan du være sikker på, at du vil finde billige knickers, der passer lige til dig, her på siden. Når du kigger rundt behøves du ikke tænke på andet end prisen - Her er der nemlig ingen skjulte gebyrer, vi betaler hele fragten!