Freequent

  Hvis du leder efter tøj fra et mærke, som har kvinden i fokus, så er Freequent mærket, som du søger. Deres virksomheds kerneværdier omhandler alle kvinder, som i sidste ende skal gå med tøjet. De vil gerne udstyre deres kunder med kvalitetstøj til ordentlig pris. Hos Freequent kan du regne med at få flot design, som kan bruges til en bred vifte af begivenheder.

  Vil give dig mulighed for at udtrykke dig selv

  Fordi Freequent har kunden i tankerne, vægter de kundernes ønsker som noget af det højeste. Deres tøj blander det feminine og maskuline på en måde, som giver dig smukt tøj, som er behageligt at have på. Deres legende tilgang til print og silhuetter gør også, at du vil føle dig som en bedre version af dig selv, når du har tøjet på.

  De ser deres målgruppe som modebevidste kvinder, som ikke er bange for at være dem selv - hvilket også er det, som giver dem deres charme. Du kan bruge deres tøj til at skille dig ud fra mængden eller sammensætte det på måder, som nedtoner det, så du også kan bruge det på dage, hvor du bare gerne vil gemme dig i mængden. De opfordrer dig til at udforske, hvordan du kan bruge farve og print i din garderobe, så du altid føler, at moden bliver en måde for dig at have det sjovt i hverdagen.

  Freequent stræber efter at blive den moderne kvindes go-to brand, men ved også, at det kræver meget arbejde. De bruger lang tid på at sikre, at du kan få samme høje kvalitet, hver gang du køber et stykke tøj fra dem og helst til en ordentlig pris.

  Har miljøet på dagsordenen  

  Fordi Freequent godt vil være mærket, som den moderne kvinde tyr til, gør de deres bedste for at blive det brand, som vi gerne vil have. Miljøet er en af de vigtigste problemstillinger, vi møder i dag, derfor har Freequent investeret i at lave moderigtigt tøj i miljøvenlige omgivelser. De ved, at den moderne kvinde både er modebevidst og miljøbevidst - for bare fordi man elsker miljøet, betyder det ikke, at man ikke kan se godt ud imens.

  De gør deres bedste for hverken at udsætte deres kunder, medarbejdere eller miljøet for skadelige kemikalier, hvilket også betyder, at alt deres tøj er lavet i god kvalitet. For at sikre deres produktion lever op til deres standarder, sørger de for altid at have dialog med deres produktionsside og laver regelmæssigt kvalitetstjek af deres varer og produktionsmetoder.

  De tror på, at hvis man opholder en ordentlig moral i modeverdenen - både når det kommer til deres medarbejders forhold og miljøet - får man en loyal kundegruppe. Fordi de vægter deres løfter indenfor miljøvenlighed, vil de altid stoppe en produktion, hvis den ikke lever op til deres standarder. De arbejder hårdt for at lave godt tøj produceret med de bedste intentioner, så du altid kan shoppe hos dem med god samvittighed.