Kunstige øjenvipper

  Med vores kunstige øjenvipper kan du tage til fest med stil. Et par lækre øjenvipper er prikket over i’et, når du skal til fest med din ynglings festkjole på, eller blot hvis du gerne vil se lidt godt ud en almindelig hverdag. Nedenunder har vi samlet vores produkter i denne kategori, så du nemt kan tjekke alle de forskellige ud. Fælles for alle vores øjenvipper er, at de har en lav pris på 29 kr., har lim inkluderet i pakken, og er af god kvalitet. Fuldend dit look med et par flotte vipper som er en vigtig accessory.

  [del]

  Hvordan påfører man kunstige øjenvipper?

  De første gange man prøver produktet af, kan det godt være lidt svært, at sætte dem ordentligt på, men efter et par gange går det som en leg. Hvis det er første gang, du køber øjenvipper, skal du nok være opmærksom på, at det altså godt kan tage lidt tid, den første gang du skal påføre dem. Når det så er sagt, så er processen i princippet rimelig simpel. Du påfører lidt lim til øjenvipperne, og placerer dem efterfølgende nederst på dit øjenlåg - Og det er selvfølgelig her, det bliver lidt svært, at få dem placeret helt korrekt.

  Hvis du bliver meget irriteret over de kunstige øjenvipper, har du ikke sat dem ordentligt på. Hvis de er sat helt korrekt på, vil de hverken blokere for dit syn, eller være ubehagelige at have på. Selvfølgelig vil man kunne mærke, at man har noget “ekstra” på sine øjenvipper, men for langt de fleste vil det ikke virke irriterende.

  Hjælp til at få kunstige øjenvipper af

  Hvis limen har virket lidt “for godt”, kan du hjælpe dine øjenvipper lidt på vej ved, at smøre noget olie rundt omkring dit øjenlåg. Olien vil gå ind og påvirke limen til, at løse mere op, og de vil være meget nemmere, at få af. Den lim der følger med, er af høj kvalitet, hvilket gør, at den hverken limer for meget eller for lidt; Du vil både kunne feste og danse med dem hele natten, men når du kommer hjem fra byen, vil de også være forholdsvis nemme, at tage af. De første par gange kan man selvfølgelig godt komme til at tage lidt for meget eller lidt for lidt på, og her kan der selvfølgelig opstå nogen problemer - Men anden gang vil du højst sandsynligt allerede have fået tjek på dette.