Bumpits

  Med vores udvalg af bumpits kan du få en god hårdag, hver dag. Vi har flere forskellige farver, så der både er til blondiner, brunetter, sorthåret og til dem der er mellemblonde. Når man først har prøvet dette produkt på en dårlig hårdag (og kan se resultatet), så er det virkelig de færreste, der ikke synes, at dette produkt er genialt, efterfølgende. Vores priser på ligger som nogen af de laveste på hele markedet, og ydermere skal du ikke tænke på fragt eller andre irriterende omkostninger, så længe du bor i Danmark. Bumpitsne løfter håret, hvilket resulterer i at dit ansigt bliver mere aflangt og fremhævet. Håret er vigtigt til dit lækre outfit. Men primært bruges de til gallakjoler, hvor man skal være lidt mere fin.

  [del]

  Hvad er bumpits?

  Bumpits er en lille ting, du sætter i dit hår for, at få noget mere fylde og højde på din frisure. Produktet er specielt velegnet til kvinder med meget tyndt hår, da det ofte kan komme til, at se lidt kedeligt ud, med mindre man bruger en halv dag på, at style det. Hvis du sætter et par stykker i håret, kan du komme til at ligne en Hollywood-stjerne på få sekunder, og hvis du slutter af med et par sprøjt hårspray, kommer dit hår virkelig til, at ligne en million. Hvis du kender nogen, der allerede har prøvet produktet, vil de højst sandsynlig sige, at det er deres bedste middel mod en dårlig hårdag - Det er det i hvert fald for utroligt mange efterhånden.

  Hvordan virker bumpits?

  Bumpits virker på den måde, at du indsætter dem i håret, hvorefter de sørger for, at holde din frisure på plads, samt give noget fylde og højde til din frisure. Du starter med at redde dit hår frem, og indsætter så den størrelse, du vil have forskellige steder i dit hår (alle vores produkter bliver leveret med tre forskellige str. - små, mellem og stor), kaster dit hår tilbage, (henover dine bumpits) og slutter så til sidst af med en omgang hårspray, hvis det skulle være nødvendigt.

  Bumpits til fest

  Bumpits kan sagtens bruges til fest, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. Du behøves på ingen måde, at være bange for, at tabe dem. Hvis blot du sørger for, at de sidder godt fast, lige efter du har sat dem i, så vil de også sidde der, indtil du selv vælger at tage dem ud. Når de sidder så godt fast, betyder det selvfølgelig også, at du skal være lidt påpasselig, når du kommer hjem, og skal have dem ud.