Dr. Martens

  De seneste år har Dr. Martens genvundet en stor popularitet. Det engelske skomærke var i sin tid populært blandt 80’ernes punkere, men er siden 00’erne blevet fastetableret som engelske klassikere, og skoene bliver i dag gået med af alle aldersgrupper.

  Herunder kan du læse mere om de populære engelske klassikere.

  Støvlen, der går til ethvert outfit

  En af grundene til, at så mange kvinder går med Dr. Martens støvler i dag, skyldes, at skoene passer til alle kvinder. Skoene fra dette mærke er designet med øje for kvalitet og stil.

  Uanset hvilken stil du klæder dig efter, passer et par Dr. Martens sko til dit outfit. Det er også derfor, at skoene i dag kan betegnes som klassikere. Siden mærket blev etableret i 1947, har skoene været i gadebilledet, og de er uden tvivl kommet for at blive, så du kan aldrig gå galt i byen med et par af deres klassiske støvler eller andre skomodeller.

  Dr. Martens loafers, snøresko og sandaler

  Hvis du er helt vild med Dr. Martens og også gerne vil gå med brandet om sommeren, laves skoene for eksempel som enten loafers, snøresko og sandaler. Vælg den skotype du allerbedst kan lide og som passer bedst til dit udtryk.

  Du kan få både loafers og snøresko i forskellige farver. Især snøreskoene er populære i vinrød og olivengrøn. Desuden har Dr. Martens også designet disse modeller med ponyhår eller med leopardprint. Der er flere forskellige modeller hver sæson, hvor du kan genopdage de klassiske modeller i nye farver eller med nogle særlige prints. Der er altid noget for både de vilde og mere casual påklædte.

  En kompromisløs kvalitet og et lækkert design

  Støvlerne laves typisk i en blød type af læder, som sikrer, at du har bevægelighed og frihed til at gå lange distancer. Der findes også en vegansk udgave af skoen, hvis du ikke vil have sko i læder.

  Den klassiske Dr. Martens støvle laves i sort læder med enten gule eller sorte syninger. De sidste mange årtier har mærket også lavet de klassiske støvler i andre farver, for eksempel vinrød, hvid, rød, lilla, lyserød og mange andre. Hver sæson er der en ny farvepalette af skoene, som du kan vælge imellem.

  Dr. Martens sko er kendetegnede ved at være klassiske og rå. Skoene er nemlig inspireret af militærstøvler, men mærkets støvler er meget lettere for foden at gå i. De er ikke nær så tunge, og de er mere fleksible end militærstøvler.

  Til gengæld har designet bibeholdt det rå militærlook. Vidste du forresten, at mange hjemmegående husmødre gik med Dr. Martens det første årti, efter skoen kom på markedet?

  Sko, der patineres over tid

  Et charmerende hovedtræk ved mærkets sko er, at skoene patinerer efter langtidsbrug. Det betyder, at dine Dr. Martens støvler stadig ser gode ud efter mange år – naturligvis vil skoen vise tegn på brug, men materialet bliver nedslidt på en mere vintageagtig måde. Derudover er skoene nemme at holde, hvis du plejer dem fra tid til anden.