DAY ET

  Intet sæt tøj er fuldent uden de rigtige accessoires, hvorfor det er vigtigt at have et godt udvalg af tilbehør i ens garderobe. Tilbehøret har et ry for at være upraktiske, men det er faktisk sjældent tilfældet. Der er meget mere til tilbehøret end smykker og små pyntehalsklæder, de rigtige accessoires kan gøre dig både varmere og mere stilfuld, men også holde på dine ting.

  Når man ikke har lommer, må man købe en taske

  Kvinders tøj er notorisk kendt for enten ikke at have lommer eller have lommer så små, at man kun lige kan presse en mønt ned i den - som man aldrig kan få op igen. Det gode ved manglen på lommer er, at man får mulighed for at købe lækre tasker. Hvilket er, hvorfor DAY ET er et af de udvalgte mærker på DressMe.

  DAY-taskerne startede som den store nylon taske, som både var flot og praktisk, hvilket gjorde, at den stjal alle de danske kvinders hjerte. DAY ved godt, at den morderne kvinde altid er på farten, hvorfor deres sortiment er lavet til at hjælpe kvinder med at få en nemmere hverdag. Mange af deres tasker er store og rummelige, men kan også godt pakkes sammen, så de kan være i en lille håndtaske, når de ikke er i brug.

  Kan mere end DAY-tasken fra 2014

  DAY ET blev et navn, som alle snakkede om i 2014, da de lancerede deres DAY Gweneth taske, som kunne ses på armen af alle piger i næsten alle situationer. Taksen er stadig en stor del af deres sortiment i dag, hvilket er forståeligt, da den blev en nyklassiker indenfor tasker dengang i 2014. Den kommer i et hav af forskellige farver, hvilket gør, at man altid kan få en, som passer til ens garderobe. Tasken blev brugt som arbejdstasker, rejsetasker og meget mere, hvilket gjorde den til en essentiel del af taskesamlingen.

  Selvom DAY ET ikke er gået fra Gweneth tasken, har de udviklet deres brand. De har udvidet Gweneth-kollektionen, så den ny også kan fås i et hav af størrelser, så den også nemt kan bruges som toilettaske, makeuptaske og meget mere. Men DAY ET har også udviklet sit repertoire, så de i en større forstand er blevet et brand som sælger tilbehør. Du kan nu få lækre halstørklæder i forskellige tykkelser og materialer, vanter, luffer, mobilcovers og endda en regnjakke i ny og næ.

  Er lavet til at holde

  DAY ET ved godt, at praktiske ting bliver brugt meget, hvorfor deres ting er lavet til at holde. Alle deres produkter er lavet af kvalitetsmaterialer, om det så er læder eller nylon, så det kan holde til at blive brugt igen og igen.

  Du kan med fordel udforske DAY ET’s modeunivers, for det har udviklet sig langt videre end den simple nylontaske, vi alle kender og elsker. De udvikler altid nye produkter, som hver især kan bruges til et hav af ting, om det så er kufferter, tasker, halstørklæder eller noget helt andet.