RUE de FEMME

  Tøjstilen, som vi har i Danmark, er meget genkendelig, da vi er glade for vise silhuetter og farveskemaer. Vi bliver beundret verden for vores stilrenhed, og et brand, som formår at bidrage til vores kernestil, er RUE de FEMME, som år efter år har lavet key-pieces til enhver skandinavisk kvindes garderobe.

  Mærket kom på den danske designscene i 2014, men på trods af deres korte tid i butikkerne, har de skabt et navn og en loyal kundegruppe, som kommer tilbage efter mere kollektion efter kollektion.

  Originalitet er sikrer den unikke stil hos RUE de FEMME

  Noget af det, som RUE de FEMME vægter højest i deres kollektioner, er originalitet. De mener ikke, at man kan lave et respekteret brand ved at kopiere fra andre, hvorfor de altid laver deres egne og unikke prints til hver kollektion. De vil helst ikke lave for larmende tøj, da det er svært at inkorporere i en hverdagsgarderobe, især i Danmark hvor vi er glade for mørke farver og stramme silhuetter.

  Selvom de ikke vil skabe for prangende tøj, vil de heller ikke være anonyme, hvorfor de altid eksperimenterer med print, stof og silhuet. De værdsætter altid simpelt tøj, som er i god kvalitet og lavet i lækre materialer, men hos RUE de FEMME har selv de mest simple design et lille twist, som gør, at de skiller sig ud fra mængden.

  De vil gerne skabe tøj, som får den, som har det på, til at føle sig som den bedste version af dem selv. De vil ikke have, at tøj er noget, som man bruger til at blive en anden, men i stedet noget til at dyrke sig selv og sin personlighed. De vil gerne lave elegant tøj, som både holder længe og er behageligt at have på.

  Gode materialer bliver til godt tøj

  Et stykke tøj kan kun blive så godt, som materialet det er lavet af. Hvis man laver tøj i billigt stof, vil det altid se billigt ud, uanset hvad man gør. Hos RUE de FEMME vælger de nøje, hvilke materialer der skal være med i hver kollektion. Det rigtigt stof kan give et stykke tøj et helt bestemt udtryk og kan være nok til, at den mest simple kjole bliver det flotteste, man ejer.

  De vil også gerne have, at pasformen altid forbliver den samme, så derfor bruger de lang tid på at vælge det helt rigtige stof til at sikre det. De vil også gerne have, at deres stof er noget helt unikt for dem, hvorfor de bruger store dele af designprocessen på selv at designe det print, de gerne vil have.

  De vil gerne hjælpe dig med at skabe en garderobe, som du elsker, og som du kan blive ved med at elske. Hvis man køber tøj i god kvalitet, holder det længere, hvorfor RUE de FEMME vægter kvaliteten så meget. De gør alt, hvad de kan for at lave tøj, som du kan lide at have på, og som føles godt at have på - og så endda til en ordentlig pris.