Tiger of Sweden

  Det eksklusive svenske mærke har været et fast navn i modeindustrien i mange år. Mærket blev grundlagt tilbage i 1903 af Markus Schwarmann og Hjalmar Nordström. På daværende tidspunkt hed det kun Tiger og var primært til den ældre herre.

  I dag er Tiger of Sweden et mærke, der kreerer tøj til både mænd og kvinder. Det er dog også en virksomhed, der har hjertet på rette sted og stræber efter at gøre deres del i klimakampen. Det er et perfekt mærke, hvis du leder efter eksklusivt tøj med bæredygtig baggrund.

  Eksklusivt design til den moderne kvinde

  Tiger of Sweden har et stilrent look, der emmer af luksus og eksklusivitet. Udover at være klassisk har det også en snert af skandinavisk stil og får dermed deres tøj til at skille sig ud på markedet.

  Tøjet tiltaler den moderne og travle kvinde. Her kan du finde et hav af outfits til arbejdet, men også flotte kjoler til events eller festlige begivenheder. Prisen er i den høje ende, men for kvaliteten er det bestemt det værd. At investere i noget fra Tiger of Sweden er en rigtig god idé, hvis du ønsker tøj, der kommer til at holde i mange år med et flot, tidløst look.

  Et brand med øje for klimaet

  Hos Tiger of Sweden har de en vision om at udvikle bæredygtig mode. Som der står på deres hjemmeside, mener de, at dét definerer en moderne og ansvarlig virksomhed. Alle har til ansvar at hjælpe til i den klimakrise, og hos Tiger of Sweden stræber de efter at gøre deres del. For at opnå dette har de fire såkaldte “sustainability goals”:

  ·        Klimahandling: Ønsker at reducere drivhusgasser og udligne kulstofaftrykket inden 2025.

  ·        Blanding af bæredygtigt materiale: De sigter efter at have skiftet til 100 % foretrukne fibre i alt deres tøj inden 2030.

  ·        Holdbarhed og kvalitet: At skabe langtidsholdbart tøj baseret på høj kvalitet, håndværk og et moderne, men tidløst design og udtryk

  ·        Gennemsigtighed og sporbarhed: Sigter efter at minimere levarandørlisten til kun 2. Ønsker at gøre en aktiv indsats for at ændre modeindustriens syn på bæredygtighed.

  Det er altså derfor både et eksklusiv tøjmærke med kvalitet af allerhøjeste hylde, men også et firma, der har klimaet for øje. I disse tider er det rigtig vigtigt for mange, at store virksomheder også tager deres del i klimakampen.

  Gå ikke ned på kvalitet

  Kvaliteten er et af punkterne Tiger of Sweden virkelig skiller sig ud på. Det er altid en god idé at gå efter brands, der er af høj kvalitet. Især hvis det er tøj, der skal holde i lang tid og skal bruges ofte. På den måde kan det på længere sigt være dét værd at investere i noget lidt dyrere materiale, hvis det derimod holder sig længere.

  Tiger of Sweden er altså det klassiske tøjmærke, som du kender det. Men det er også et firma med et bankende bæredygtigt hjerte, der vil forsøge at ændre modebranchens syn på klimakrisen.