Træningstoppe

  Vores træningstoppe er både behagelige, gode til mange forskellige pasformer og svedabsorberende. Her finder du et bredt udvalg af mange forskellige træningstoppe til dig, der gerne vil se smart ud, mens du træner. Med det rette træningstøj kan du gøre din træning endnu bedre.

  Forny din træningsgarderobe

  Indimellem trænger det gamle og slidte træningstøj til at blive skiftet ud med nyt og lækkert tøj. Det kan give ny motivation og hjælpe dig med at føle dig hundrede procent komfortabel, når du træner. Derfor er det vigtigt for os, at vi har et bredt udvalg af forskellige styles, så der er lidt til enhver smag. Vi har træningstoppe i størrelser fra Xtra Small op til Xtra Large.

  Hos os finder du træningstøj i mange forskellige designs og materialer. Vi har mærker lige fra Under Armour til Puma og Nebbia. Her finder du helt klassiske og enkelte designs med trendy udtryk og bløde kvaliteter. Er du mere til friske farver, der kan ses og mærkes, kan du overveje nogle af vores sporty træningstoppe i alle regnbuens farver. Vi tilbyder træningstøj til enhver smag, der både kan bruges i træningscenteret eller til andre former for sport. Iblandt vores store udbud, har vi desuden styles til dig, der træner yoga. Her kan du blandt andet finde nogle, der har åben ryg eller er rund i halsen. Du kan desuden vælge nogle af vores træningsshorts til, hvis du også mangler underdele.

  Find dekorative detaljer i vores træningstoppe

  For os er det vigtigt, at træningstøj ikke bare er træningstøj. Derfor finder du dekorative detaljer på mange af vores toppe, der giver de forskellige styles stil. Du finder blandt andet styles med åbninger på begge sider, der giver et anderledes design. Derudover finder du også toppe i mønstre, hvis du ønsker lidt mere liv i stoffet.
  Bevægelighed og funktionalitet er desuden noget, vi vægter højt, når det kommer til træningstøj. Det skal både være behageligt, funktionelt og stilet samtidig. Derfor kan du ved meget af vores træningstøj også bruge det til friluftsliv, hvis du mangler bevægeligt og funktionelt tøj til dit udendørs liv.

  Når du skal vælge den rette træningstop for dig, bør vælge ud fra, om du for eksempel styrketræner, dyrker cardio eller yoga. Måske løber du i naturen eller går til badminton. Alt afhængig af, hvilken sportsgren, du dyrker, skal tøjet være i stand til at gøre din træning behagelig. Derfor anbefaler vi, at du vælger en top i funktionsmateriale, der giver dig mulighed for god komfort. Det er nemlig som udgangspunkt vigtigst, at du har mulighed for at bevæge dig uden at være generet af tøjet.

  Derfor er det nødvendigvis ikke sikkert, at du skal vælge den top, der sidder mest slim, hvis du er mere til løst og stretchy tøj. Når det kommer til træningstøj, bør du derfor gå ud fra den rette pasform. Ønsker du ikke, at man skal kunne se alt på din krop, kan du vælge vores løse træningstoppe, der dækker og skjuler lidt mere samtidig med, at stoffet er behageligt. Vi har desuden trendy træningsbukser, hvis du vil have et helt nyt træningssæt.