Træningsshorts

  Går du bare lidt op i træning, så ved du, at et par gode træningsshorts kan gøre hele dit træningsforløb bedre. Et par shorts som ikke sidder ordentlig eller ikke er lavet i et ordentligt materiale, kan gøre en træning sværere og mere ubehagelig.

  Hos os finder du et stort udvalg af træningsshorts i høj kvalitet.

  Derfor skal du vælge træningsshorts

  Der er faktisk mange som vælger et par leggins, når de skal træne. Et par gode leggins er også et udmærket valg, når man skal bevæge sig, da stoffet som regel er super elastisk. Leggins er især også populære, når man skal løbetræne. Det er blandt andet fordi det både sørger for, at man er dækket og varm, hvilket er rart, når det ikke er sommer. Hvis du derimod træner indenfor, kan et par gode træningsshorts være et bedre alternativ end løbebukserne. Her er nogle af de åbenlyse fordele ved et par lækre træningsshorts

  • Tillader mere bevægelse
  • Mere åndbare
  • Behagelige at have på, også under træning

  Du vil også få mere frihed i dine bevægelser igennem et par shorts kontra leggins. I de varmere måneder vil du også værdsætte den ekstra ventilation, som shorts tilbyder.

  Forskellige typer af træningsshorts hos DressMe

  Der findes mange forskellige typer af træningsshorts, som hver passer til forskellige aktiviteter. Du vil godt kunne bruge det samme par til alt din træning, men hvis du vil have det bedste resultat hver gang, så kan det være fordelagtigt at vælge et par shorts som passer til aktiviteten.

  Et eksempel på dette er blandt andet cykelshorts. Et par ordentlige cykelshorts, som der skal bruges på længere cykelture, kommer typisk med en vattering, som skal gøre det mere behageligt på cykelsædet samt støtte din krop, imens du cykler.

  Til vægttræning kan du med fordel gå efter de kompressionsshorts der giver ekstra støtte igennem kompression. Hvis du laver mange strækøvelser, måske igennem yoga, så kan denne type shorts give dig både fleksibilitet og en bedre oplevelse under træning

  Hvis du til gengæld mest laver løbetræning eller lignende, så vil et løse par løbeshorts give dig mere frihed. Disse shorts er også dem som giver mest mulig ventilation til dine ben, hvilket er en vigtig ting, når det er varmt. Dog foretrækker nogle også den tætte variant, som vi også tilbyder til løberne.

  Hvorfor handle hos os?

  Her hos Dressme.dk finder du et stort udvalg af forskellige løbeshorts. Du kan finde et stort udvalg af forskellige styles, så du kan finde et par, som passer perfekt til din træning. Hos os finder du træningsshorts som er lavet i bedste kvalitet og i gode materialer. Vi ved nemlig godt, at et ordentligt materiale er vigtig for din komfort, når du træner. Når du har fundet dit par drømmeshorts, får du dem hurtigst muligt med vores lynhurtige levering.

  Træningsshorts er selvfølgelig ikke det eneste, du skal have på, når du træner. Hos os kan du også finde et stort udvalg af trænings t-shirts og sports BH.