Julegaver kan byttes til og med d. 18/1-2019

Bikini

Viser 1 - 20 af 1 varer
Viser 1 - 20 af 1 varer
Vores kunder siger
Super service!!!
Er super glad for dressme.dk god kunde-service og det hele! Ikk sidste gang jeg handler der
ditte
Top 👌
Super service og hurtig levering .
Denise Jensen
Kanon :)
Kvalitet & pasform i top. hurtig levering :) Har handlet der en del gange, priserne er perfekte :)
Simone Larsen

I sommerperioden er det vigtigt, at have en eller flere bikinier klar til, at kunne tage med på stranden, eller på ferie. I modsætning til monokinien, så dækker en bikini mindre. Den dækker det den skal. Er du på jagt efter en stropløs overdel, en med indlæg eller bøjler i, så kig vores udvalg igennem.

Find din nye bikini i dag

Skal du på ferie eller en tur i svømmehallen, eller bare ønsker dig en ny bikini, så er du kommet til det rette sted. Du finder et håndplukket udvalg, som varierer både i farver og modeller. Vild med enkle farvekombinationer eller til de lidt mere spraglede mønstre, så finder du også dette her. Du kan hurtigt og nemt bestille den ønskede vare, ved få klik. En fordel for dig som kunde er, at priserne er lave og du får leveret din ordre gratis til dit nærmeste posthus.

Bikinier er til kvinder der enten gerne vil vise mere af sin krop, eller som bare føler sig mere frie, når man nærmest ingenting har på, men som dækker det der skal dækkes. En triangle bikini er populært år efter år. Først og fremmest skal du vælge den bikini model, som du finder mest interessant og som du kan forestille dig selv at føle dig bekvem i.

Alle kan være med på en sexy bikini

Bikinier behøver nødvendigvis ikke at se vulgært ud, tværtimod. Den kan være yderst klassisk og enkel, især hvis man bærer den rigtige størrelse. Vi vejleder gerne til valg af størrelse og valg af badetøj enten via mail, chat eller telefon.

Vi anbefaler naturligvis altid, at du altid husker at smøre dig godt ind i solcreme, når du skal solbade på ferien. For at undgå solens farlige stråler.