Julegaver kan byttes fremtil d. 12/1-2017 - Bestil inden d. 21/12-2017 kl. 15:00

Beskrivelse

Badetøj

Se fantastisk ud på stranden eller ved poolen med lækkert badetøj fra DressMe. Her på siden har vi samlet vores komplette udvalg af badetøj til kvinder, bestående af en lang række lækre bikinier og smarte monokinier. Se alle de fede styles lige her, og vælg din næste bikini eller monokini i ro og mag. På DressMe finder du et stort udvalg af billigt badetøj til kvinder, som du kan bestille nemt og hurtigt med bare få klik. Vi leverer gratis til alle postadresser i Danmark, og afsender din pakke enten i dag eller på den næste hverdag.

Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos DressMe

Siden vi åbnede denne webshop i 2009, har vi hver dag gjort vores bedste for at give dig den slags service, der giver dig lyst til at handle her igen og igen. Derfor fokuserer vi benhårdt på at gøre det så nemt og simpelt som muligt at handle på DressMe, samtidig med at du kan føle dig fuldstændig tryg og sikker. Vores e-mærke fra e-handelsfonden er en garanti for at du handler med en registreret dansk virksomhed, og vores mange positive anmeldelser på Trustpilot er din garanti for, at du får super god service, når du vælger at handle her på DressMe.

Lækkert badetøj der passer til din smag

Vi ved godt, at ikke alle kvinder leder efter præcis det samme badetøj, og derfor har vi gjort vores bedste for at sammensætte en kategori med badetøj til kvinder, der har noget til enhver smag. Du kan få monokinier, der dækker næsten lige så meget som en almindelig badedragt og mere udfordrende bikinier, der kræver masser af selvtillid at bære. Hos os kan du få det hele, og for at gøre det så let som muligt for dig, kan du se det hele på en fælles side. Lige her finder du vores udvalg af badetøj til damer - rigtig god fornøjelse.

Find billigt badetøj efter dine egne kriterier

I vores søgen efter at skabe den bedst mulige shopping-oplevelse for dig, har vi valgt at introducere en række særlige søgefunktioner på vores kategorisider. Prøv for eksempel at søge efter badetøj i et særligt prisinterval, en særlig farve eller din størrelse - så kan du finde det helt rette badetøj både hurtigt og nemt. Husk at du altid kan kontakte os på e-mail eller chat support, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din handel eller vores produkter.

Badetøj
Viser 1 - 34 af 1 varer
Viser 1 - 34 af 1 varer
Vores kunder siger
Super handel
Nemt og hurtig leveringAnbefales bestemt
Kristina
Kan kun anbefales
levering på under 24 timer lækkert produkt i høj kvalitet, det er ikke sidste gang jeg køber her..
Rikke
Super Service
Jeg kendte ikke siden, før jeg bestilte...Men jeg kan kun anbefale andre at handle her..Behandlingen er så venlig, og de er enormt hurtige til at...
Sanne