Nyheder

Beskrivelse

Badetøj

Se fantastisk ud på stranden eller ved poolen med lækkert badetøj fra DressMe. Her på siden har vi samlet vores komplette udvalg af badetøj til kvinder, bestående af en lang række lækre bikinier og smarte monokinier. Se alle de fede styles lige her, og vælg din næste bikini eller monokini i ro og mag. På DressMe finder du et stort udvalg af billigt badetøj til kvinder, som du kan bestille nemt og hurtigt med bare få klik. Vi leverer gratis til alle postadresser i Danmark, og afsender din pakke enten i dag eller på den næste hverdag.

Det er nemt, hurtigt og sikkert at handle hos DressMe

Siden vi åbnede denne webshop i 2009, har vi hver dag gjort vores bedste for at give dig den slags service, der giver dig lyst til at handle her igen og igen. Derfor fokuserer vi benhårdt på at gøre det så nemt og simpelt som muligt at handle på DressMe, samtidig med at du kan føle dig fuldstændig tryg og sikker. Vores e-mærke fra e-handelsfonden er en garanti for at du handler med en registreret dansk virksomhed, og vores mange positive anmeldelser på Trustpilot er din garanti for, at du får super god service, når du vælger at handle her på DressMe.

Lækkert badetøj der passer til din smag

Vi ved godt, at ikke alle kvinder leder efter præcis det samme badetøj, og derfor har vi gjort vores bedste for at sammensætte en kategori med badetøj til kvinder, der har noget til enhver smag. Du kan få monokinier, der dækker næsten lige så meget som en almindelig badedragt og mere udfordrende bikinier, der kræver masser af selvtillid at bære. Hos os kan du få det hele, og for at gøre det så let som muligt for dig, kan du se det hele på en fælles side. Lige her finder du vores udvalg af badetøj til damer - rigtig god fornøjelse.

Find billigt badetøj efter dine egne kriterier

I vores søgen efter at skabe den bedst mulige shopping-oplevelse for dig, har vi valgt at introducere en række særlige søgefunktioner på vores kategorisider. Prøv for eksempel at søge efter badetøj i et særligt prisinterval, en særlig farve eller din størrelse - så kan du finde det helt rette badetøj både hurtigt og nemt. Husk at du altid kan kontakte os på e-mail eller chat support, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din handel eller vores produkter.

Badetøj
Viser 1 - 32 af 1 varer
Viser 1 - 32 af 1 varer
Vores kunder siger
Professionel service
Verdious kan jeg kun anbefale! Skøn tøj! Sikker handel! Hurtig levering!
Mariejo...
Dressme opfylder hvad du har brug for !!
Jeg fortryder ikke at handle med Dressme, de har gode og stilet tøj.De opfylder leveringstiden og man kan stole på dem
Nukannguaq...
Super flot tøj
hej, i har noget super flot tøj, og til nogenlunde priser. og i er hurtige til at få sendt.. vil klart købe hos jer igen :-)
Nanna Thorsen